facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Garage Privé

Le Garage Privé
"Le Garage Privé est un réseau d'agences automobile. Nous vous aidons à vendre votre véhicule au prix réel du marché, accompagné par un de nos agents.Nous sommes ouverts du lundi au samedi de 12h à 18h30 ou également sur rendez-vous à votre convenance en dehors de ces horaires.Les véhicules proposés sont :- Garantis jusque 60 mois- Contrôlés par nos experts- Sélectionnés selon des critères précisVivez l'expérience du Garage Privé"
Adres: 215 rue provinciale, 1301 Waver
Telefoonnummer: +32470620778
Stad: Wavre
Route: 215 rue provinciale
Postcode: 1301



op zoek naar gerelateerd: La Garage, Le Parking BELGIQUE, Ital Wavre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ginion Classics Ginion Classics 3 km Kom hier graag , ook al is het steeds om te werken
Impecar SPRL Impecar SPRL 3 km Vertaald door Google Baas die twee keer incompetentie heeft getoond: door een systeem...
BeTrading BeTrading 3 km Vriendelijk en behulpzaam. Tot je aanspraakt maakt op de op de factuur vermelde waarb...
Mechanic Heritage Mechanic Heritage 3 km Vertaald door Google Pros! Origineel Des pros !
Recensies
Vermijd ten koste van alles. Gebrek aan professionaliteit, kwade trouw, oneerlijkheid, fraude, ... Er zijn tal van grote problemen, waaronder deze: wanneer u uw auto in de stalling laat staan, rijden ze ermee zonder u te vragen. Er zijn werknemers die op zwart worden betaald of helemaal niet worden betaald, er is verzekeringsfraude, de garanties die ze bieden dekken niet zoveel als ze doen geloven. Een kennis van mij heeft daar een tijdje geleden een auto gekocht en had een paar dagen na de aankoop een groot mechanisch probleem. Er werd niets gedaan omdat de auto onder de garantie viel, afgezien van een bericht van hun advocaat om hem te beschuldigen van het veroorzaken van het probleem. Ik begrijp niet hoe etablissementen zoals deze open blijven.
Dit is de tweede keer dat ik mijn auto via de Private Garage heb verkocht en de service was wederom onberispelijk. Het was binnen een paar dagen verkocht tegen de gewenste prijs en alles is goed verlopen.
Onze partner voor de verkoop van de voertuigen van onze klanten. We zijn heel blij met onze samenwerking van meer dan een jaar! We maken de auto's van de Garage Privé klaar voor levering en ook voor reparaties voor verkoop. Veel succes aan Nicolas die dit bureau beheert Het ultieme zorgteam
Zeer vriendelijke en gastvrije persoon, auto zoals beschreven, snel contact, goed georganiseerde proefrit. Garage aan te bevelen, zelfs als ik het bezochte voertuig niet heb gekocht na een verandering van project.
Ik heb een auto gekocht bij Garage Privé. Alles ging heel goed, nikkel. Nathan toonde grote professionaliteit door ons alle belangrijke informatie te geven! Aanbevelen !
Gemengde ervaring. Na een verhuizing vroeg ik om mijn auto te verkopen. Het was gedaan, niets om over te klagen op dit niveau. Maar de verkoop liep vertraging op door het verlies van het gelijkvormigheidsattest. Uiteindelijk kreeg ik 250 euro minder betaald voor een "lampvervanging en koplampkalibratie"; zonder mij vooraf op de hoogte te hebben gesteld. Gezien het feit dat ik nog geen maand eerder een technische keuring bij de dealer had laten uitvoeren, vroeg ik om een ​​scan van de factuur. Ik wacht nog steeds... of het is waar en ik begrijp niet waarom ik de kopie niet heb ontvangen, of het dekt iets minder respectabels. Ik weet het niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid