facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Fortin

Le Fortin

Info

Brasserie Restaurant depuis plus de 45ans! Dès le 1 mars 2018 nouvelle decoration, toujours au rdv, diversité, convivialité pour vous servir au mieux 7j/7.

Adres: Rue Lieutenant Jungling 1/A , Barchon 4671, BE
Telefoonnummer: 04 387 50 69
Stad: Barchon
Route: Rue Lieutenant Jungling 1/A
Postcode: 4671



op zoek naar gerelateerd: Le Fortin carte, Restaurant Barchon, Manière de Gout, Barchon carte, Le Fortin Barchon téléphone, Nicoli Barchon, Manière de Gout, Vaudrée Barchon
Recensies
Uitgebreide menukaart. Heel vriendelijke service en gezellige setting. Zeker de moeite waard als men houdt van lekker eten in een gezellige omgeving. Parkeren: Naast restaurant is er parkeerruimte voorzien en in rustige straat daarnaast is eveneens voldoende ruimte.
Brasserie, maar geen ijsjes zonder een maaltijd. Jammer.Service: 1/5
Heel gezellig restaurantje. Heel lekker gegeten. Lekkere verse broodjes.
Grote porties, verzorgd eten tegen een schappelijke prijs
Aangenaam en lekker.
Leuke brasserie voor liefhebbers van traditionele gerechten of vlees in het bijzonder ;-. Het interieur is nieuw ingericht en is zeer aangenaam vormgegeven. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ik blijf terugkomen en het is vast eten met glimlachend gastvrij personeel: -.
1e bezoek voor ons en erg leuke ontdekking. Perfecte keuken, topservice en een zeer aangename omgeving. Om zonder aarzeling aan te bevelen.
De toiletten waren in een rampzalige staat, vliegen, plas op de grond en een rol keukenpapier in haast gelegd, ik ben al naar de toiletten op het schonere plein geweest. Ik waarschuwde een serveerster die antwoordde dat ze op de hoogte was en dat het werk snel gedaan zou worden. Oef, vliegen en plassen worden verholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid