facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LE FOCH

LE FOCH

Info

Le Foch est un établissement horeca situé au centre de Liège, dans le quartier historique de la ville.
Il propose une vaste terrasse très confortable.

Adres: Place de la République Française 47, 4000 Luik
Stad: Liège
Route: Place de la République Française 47
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00

Recensies
Het is met grote wanhoop dat ik deze opmerking schrijf... Laat het me uitleggen! Ondanks de stoelen in moderne stijl, is de service betreurenswaardig geen glimlach, geen mojito toegestaan ​​omdat "niet het seizoen", wiebelige tafel, vuile glazen, geen zon op het terras, kasseien slecht op de grond geplaatst, zachte pinda's, luidruchtig buurt, antipathisch personeel, en er is een charo die me verkeerd aankeek... Kortom, slechte ervaring!
We gaan daar niet meer heen, mijn vriend en ik. De ober knikt naar de vloer.. onaangename wens, nauwelijks verstaanbaar "wat wil je!?, ik kom terug als je gekozen hebt" op een droge en onaangename toon
We hadden het geluk salvator als server te hebben die ons perfect adviseerde en ons heel goede dingen liet ontdekken om te drinken en te eten! Veel zelfgemaakte producten, een mooie omgeving, een goede server... maar geluk!
Deze plaats zou gesloten moeten zijn. Onvriendelijke ruimte, onvriendelijk personeel. Ik ben een buitenlander, ik vroeg om twee wafels en de ober serveerde me twee cr pes. Toen ik klaagde, bedreigde de ober me met zijn vinger.
Server onaangenaam die de leiding neemt bij alle klanten. Koud als een sintelblok en onsympathiek als de hel. Ik raad ten zeerste af.
Zonder twijfel de smerigste man ter wereld die vandaag dienst heeft! Super onaangenaam! 1x niet 2!
Perfect om de trek in gehaktballen à la Liège of in tomatensaus te stillen. Vriendelijk personeel.
Jammer dat een van de obers zo onaangenaam is... als hij werkt, ga ik ergens anders heen...
Goed verwarmd terras
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor LE FOCH.

Liège brouwerij

openingstijden, locatie, vervoer. Place de la République Française 47 liège restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. LE FOCH adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met LE FOCH. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over LE FOCH delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid