facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le faubourg

Le faubourg

Info

Sandwicherie artisanale
! Les commandes par téléphone se font AVANT 10h30 maximum!

Adres: 25 Faubourg d'Arival, 6760 Virton
Telefoonnummer: 0484573599
Stad: Virton
Route: 25 Faubourg d'Arival
Postcode: 6760


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 14:00
Dinsdag: 08:30 - 14:00
Woensdag: 08:30 - 14:00
Donderdag: 08:30 - 14:00
Vrijdag: 08:30 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Menu next door Menu next door 2 km On vous propose un concept de menu ou plats next door emportés, livrés ou à déguster ...
Recensies
Ik raad deze plek aan, er zijn veel keuzes, de prijzen zijn betaalbaar en het personeel is erg vriendelijk. Het enige dat ik zou willen voorstellen, is om verschillende portiegroottes voor de pasta aan te bieden?
Ik raad dit warme tentje van harte aan dat naast salades, panini's en pasta's ook heerlijk belegde broodjes serveert voor schappelijke prijzen en niet te vergeten de gegratineerde baguettes! Er is echter niet veel ruimte binnen en de plek is erg populair bij studenten, dus de wachttijd kan soms lang zijn, vandaar de interesse om van tevoren te bestellen.
Als grootverbruiker van de verschillende restaurants in Virton 6 jaar studie raad ik deze broodjeszaak eerlijk gezegd aan. Het is snel en efficiënt. Veel keuzes, prijzen zijn betaalbaar en het personeel is erg vriendelijk. Ik raad de panini tartiflette aan.
Ik heb tot vandaag altijd genoten van de broodjes die uit deze broodjeszaak komen. Het brood van mijn broodje was helemaal niet gaar, helemaal zacht. Waar zijn de heerlijke krokante baguettes gebleven? Noem dit geen broodje, als je het stokbrood niet eens kookt... wat jammer.
Zeer goede broodjeszaak in Virton, zeer goed gelegen en zeer betaalbaar qua prijs! We eten altijd goed en de servers zijn erg vriendelijk! Het enige nadeel is dat er niet veel plaats is, maar er is de mogelijkheid om van tevoren te bestellen om daar niet te hoeven blijven!
Zeer goede sandwich en pasta, ik ben nog nooit teleurgesteld geweest, het personeel is vriendelijk en snel
Uitstekende, verse producten, heerlijk brood en de glimlach van de twee broers. Zonder aarzeling aanbevelen!
Fris, gevarieerd, huisgemaakt en warm onthaal, aarzel niet als je af en toe langskomt
Vriendelijkheid en grote efficiëntie, het is gewoon heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid