facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Doux Délire

Le Doux Délire

Info

Restaurant convivial où vous pourrez manger de délicieuses Pittas, Salades, Pâtes et autres...

Geschiedenis

A deux pas du rond-point Montgomery et de la station Joséphine Charlotte, le Doux Délire est l’endroit idéal pour vos repas en famille ou entre amis.
Ce lieu accueillant et convivial vous fera passer à coup sûr un bon moment autour d’une pitta, salade, pâtes ou autres spécialités.

Adres: Avenue de Woluwé Saint-Lambert 38, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: +3227329098
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: Avenue de Woluwé Saint-Lambert 38
Postcode: 1200


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Doux Délire menu, Snack De Wand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plan B Bruxelles Plan B Bruxelles 340 meter Cuisine créative, qui met en valeur les produits de la mer et de la terre. Menu a mid...
Recensies
Zeer fijn salad restaurant met een zeer vriendelijke bediening eigenaar en Rosalie. Heel lekker gegeten, heeeeel lekker pitabroodje bij de pasta, we komen zeker terug!!
Heel lekker. Plus heel vriendelijke bediening en dit alles voor geen geld. Echt aan te raden. Alles heel vers en juist gedoseerd.
Absoluut niet je typische Kebab-restaurant, maar echt geweldige smaken. Ik moest 2 pita's nemen omdat één niet genoeg was en ik was nogal nieuwsgierig om een ​​andere combinatie te proberen. Ik hield echt van de sfeer van het restaurant en het personeel was erg vriendelijk. Zal snel terugkomen om iets anders te proberen :
Een klein restaurant gespecialiseerd in gerechten in kebabstijl. De service was vriendelijk en de prijzen zijn redelijk voor wat je krijgt. U kunt kiezen voor een pita sandwich zoals kebab of een bord de kebab wordt geserveerd op een salade met een kant van gesneden pitabroodje. Ik probeerde het bord en ik moet zeggen dat de pitabroodjeversie veel beter leek misschien krijg ik het de volgende keer. Het feit dat het bord wordt geleverd met gesneden brood maakt het onmogelijk om het vlees erin te scheppen, wat jammer is. Ook was de salade die bij het bord kwam niet de meest verse. Het eten is oké voor de prijs die je betaalt, en de porties zijn erg groot. Over het algemeen is het een goede plek om je honger te stillen als je in de buurt bent.
Zeer leuke plek om met z'n tweeën of met vrienden een goede maaltijd te nuttigen. Zeer goede salades zijn te proeven, of pita's voor de hebberigste. Speciale vermelding voor de vriendelijkheid van de server die ons uitstekend verwelkomde. We komen met plezier terug!
Altijd goede service, eigenaren en medewerkers altijd zo aardig. En het eten? Verbazingwekkend! Het draait allemaal om het beheersen van eenvoud. En dat is precies waar deze plek goed in is. Bedankt! Vegetarische menuopties: Jij kan Kindvriendelijkheid: U kunt uw eigen ingrediënten kiezen.
Zeer goede maaltijd. Pitta's kunnen in verschillende vormen gegeten worden. In pitabrood of op een bord.Eten: 5/5
Verrukkelijk. Eenvoudig en efficiënt! Aan de andere kant, als je echt honger hebt, raad ik het bord aan.
Fantastisch eten, sfeer en wijn voor een goede prijs. Gastvrij personeel en gezellige inrichting. Helemaal aanbevelen.
Keuzemenu, uitstekend eten en perfecte ober. Ik raad ten zeerste aan !Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid