facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Domaine de Wisbeley

Info

Le Domaine de Wisbeley, vous propose 6 gîtes de charme avec espace wellness privatif. Situé en Belgique, au cœur des Ardennes, vous profiterez d'un endroit au calme, entouré d'une nature abondante et préservée à proximité des chevaux.

Adres: wisbeley 55, 6800 Recogne, Luxembourg, Belgium
Stad: Recogne
Route: wisbeley 55
Postcode: 6800


Recensies
Ik verbleef in december 3 nachten in gite "Cottage". Alles was perfect. Bij aankomst hartelijk ontvangen door gastheer Vincent, die alles zeer goed uitlegt en ook gedurende je verblijf altijd klaarstaat wanneer je een vraag hebt. De gite zelf was luxe, heel gezellig en supernetjes en gedurende mijn verblijf bovendien prachtig gedecoreerd voor kerst. Je voelt je er meteen thuis ! Werkelijk alles was aanwezig volledig uitgeruste keuken, handdoeken, beddegoed, badjas, pantoffels, douchegel,.... Zeer genoten van de sauna, infraroodcabine en de buitenjacuzzi. Gewoonweg top ! Verder een mooie grote tuin met diverse voorzieningen. Talrijke winkels, supermarkten en restaurants zijn met de auto op minder dan 5 minuten bereikbaar. Ideaal en zeer centraal gelegen voor uitstapjes en wandelingen in de omgeving o.a. Bouillon, Orval, Rochehaut,... zelfs een dagtrip naar Luxemburg-stad behoort tot de mogelijkheden. Bedankt voor alles. Ik kom zeker nog eens terug !
Mooi huisje gehuurd voor 12 dagen. Fantastische douche en sauna in de wellness ruimte + zeep en handdoeken. Stevige pingpong tafel en 2 petanque terreinen op het domein en een kleine speeltuin. Groot grasveld aanwezig inclusief sport baar en stoelen en schaduw van aanwezige bomen. Geen voetbal goal op het grasveld. Ruime parking niet rolstoel vriendelijk. Heel rustig gelegen geen vliegtuig/trein/auto verkeer. Zalige matrassen en kussens, mooie en handige keuken. Spijtig dat als je de kranen op koud zet er lauw water uit komt warmtewisselaar kapot? Vriendelijke en hard-werkende mensen. Aanrader voor als je niet naar het buitenland wilt door corona. Groetjes aan Jackson!!!
Midweek met het gezin weggeweest en het was geweldig. Domein is goed onderhouden, het huis is luxe en schoon. De omgeving is rustig. Vincent is een goede gastheer en. staat continue klaar, al met al een heel comfortabel verblijf zonder enkele klacht. Hopelijk komen we nog vaak terug!
Charmante locatie, fijne eigenaar en de perfecte uitvalsbasis om van alles te gaan bezoeken in de Ardennen. Er was echt alles wat je nodig had. Een geëquipeerde keuken was hier écht een geëquipeerde keuken. We mochten ook de was doen, de buiten-barbecue gebruiken en een wandelkaart lenen. Ook de artisanale pennen die zijn zoon maakt, zijn de moeite waard om te bekijken! Wij kregen er een omdat we hadden geboekt via de website. Bouillon, Herbeumont, Rochefort en alles van toerisme of wandelen was maar op een half uurtje rijden en in Libramont zelf kom je niet tekort aan supermarkten of winkels. Kortom. Super blij met ons verblijf! We raden dit zeker aan!
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Domaine de Wisbeley. De omgeving en het domein zijn prachtig en gîte Cottage ziet er smaakvol uit en is van alle gemakken voorzien. Buiten op het terras kun je in de avond BBQ-en op een Ofyr en daarna genieten van de sauna, regendouche en ontspannen in de Jacuzzi. Je kunt in de omgeving mountainbikes huren, wandelen en genieten van de prachtige natuur. Mooie stadjes zoals Durbuy en Bouillon zijn de moeite waard maar ook is een bezoek aan de mooie stad Luxemburg een aanrader. Vincent en zijn familie weten wat gastvrijheid is, ze zorgen dat je je helemaal thuis voelt en het domein er piekfijn bij ligt. Kortom..een heerlijke plek om te vertoeven!!
Fantastische vakantieplaats! Super proper vakantiehuis. Vriendelijk ontvangst en gastvrijheid. Mooie omgeving, zeker voor paarden liefhebbers. Een echte aanrader. Prijs kwaliteit is top!
Mooie accommodatie in een mooie omgeving. Wij komen zeker terug!
Prachtig gelegen en zeer goede, vriendelijke service.
Vertaald door Google Opmerkelijke en onvergetelijke ervaring! We zijn gewend om in luxe lodges te verblijven sauna, jacuzzi, kleine details,… maar deze voldeed en overtrof zelfs al onze verwachtingen! We komen heel snel terug! Origineel Expérience remarquable et inoubliable! Nous avons l habitude de séjourner dans des gîtes de luxe sauna, jacuzzi, petites attentions,… mais celui-ci a répondu et a même dépassé toutes nos attentes! Nous reviendrons très rapidement!
Vertaald door Google We hadden een heerlijk verblijf van drie dagen en twee nachten in de Wisbeley Estate Cottage B&B. De gastheren zijn zeer attent, zeer beschikbaar, erg behulpzaam. Een waar genoegen! Mogelijkheid om lokale producten ontbijt, soepen, avondmaaltijden, bieren rechtstreeks op uw kamer te bestellen. Ik raad aan ! We hebben gebruik gemaakt van de sauna infrarood of hete stenen, naar keuze, de buitenjacuzzi onder de sneeuw: de beste! en het algemene comfort van de plaats. Ik heb ook kunnen profiteren van een introductieles in de Wisbeley-stallen de stallen zijn ook eigendom van de gastheren. Aangenaam verrast :- Niet ver daarvandaan 5' te voet, een bewegwijzerd pad in het bos ongeveer 3 uur. Met de sneeuw die die dag viel, was het landschap magisch. Perfect voor een verblijf als stel, met vrienden of familie, met kinderen. Origineel Nous avons passé un agréable séjour de trois jours et deux nuits au gîte Cottage du domaine de Wisbeley. Les hôtes sont très à l'écoute, très disponibles, très serviables. Un réel plaisir ! Possibilité de commander des produits locaux petits-déjeuners, soupes, repas du soir, bières livrés directement en chambre. Je recommande ! Nous avons profité du sauna infrarouge ou pierres chaudes, au choix, du Jacuzzi extérieur sous la neige : le top! et du confort général du lieu. J'ai également pu profiter d'un cours d'initiation aux écuries de Wisbeley les écuries appartiennent également aux hôtes. Agréablement surprise :- Non loin de là 5' à pieds, un parcours balisé dans les bois d'environ 3 heures. Avec la neige tombée ce jour là, le décor était magique. Parfait pour un séjour en couple, entre amis ou en famille, avec des enfants.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid