facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le dessert glacé

Le dessert glacé

Info

Fabrication artisanale de glaces et desserts glacés depuis presque 35 ans. Des glaces savoureuses, naturelles et sans conservateurs. Une recette centenaire au lait de ferme.


Geschiedenis

Fondé depuis plus de 30 ans, le dessert glacé propose des desserts variés et de qualité. Une fabrication 100% artisanale.

Sa force réside dans ses matières premières de premier choix et de haute qualité.

Il y a des parfums pour tous les goûts et toutes les occasions.

Un solution pour chaque envie:

-Glaces à emporter (parfums traditionnels : vanille, chocolat, fraise …et des parfums plus originaux comme crème anglaise, violette, caramel beurre salé…)

-Salon de dégustation

-Pièces montées pour toutes les occasions : mariage, communion, baptême, anniversaire…

-Livraison à domicile pour vos événements privés (anniversaire, réception …) ou vos événements professionnels (fête du personnel, team building…)

Adres: Rue du Gonhy 16, 4100 Boncelles, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0477455642
Stad: Boncelles
Route: Rue du Gonhy 16
Postcode: 4100


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 22:00
Zaterdag: 14:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glacier Fasoli Glacier Fasoli 1 km Ik ga al meer dan 30 jaar naar deze ijssalon, maar deze zondag denk ik dat ze klanten...
Recensies
Ik ga daar al sinds ik manager was, altijd zo gastvrij. Zeer goed ijs en zeer eerlijke prijs.
Vriendelijke ontvangst en goed ijs, gevarieerde keuze.
Het is open, ik kom met mijn neefjes van 3 en 7, we weigeren daar te eten, ook al is de kamer leeg! Er staat een bankje buiten, de manager antwoordt me droogjes... Kortom, nooit meer, en in ieder geval het ijs is absoluut nutteloze, industriële bakken gevonden bij metro. Kortom, ga je eigen weg.
Niet veel keuze en heel kleine bolletjes ijs, ik was ontevreden en het stelde me teleur, ik kom uit Spa en echt het verschil in smaak en kwaliteit is ongeëvenaard
Zeer teleurgesteld ... We namen een ijskoffie en een ijschocolade. Voor 12€ geserveerd in een klein plastic bakje, hadden de 2 ijsjes geen smaak zoals waterijs, zure room, coulis in plaats van echte koffie of warme chocolademelk, gebleekte chocoladevermicelli... Eerlijk gezegd hebben we geen enkel positief punt gevonden en begrijp niet hoe sommigen een goede opmerking kunnen maken...
Nooit meer ! We komen aan er is een stank en een kat slaapt op de tafel waar klanten kunnen eten. Het is erg duur in vergelijking met de hoeveelheid die er kan zijn, en we vonden een kattenhaar in het ijs.
IJs uit mijn jeugd, een warm welkom, dat ik aan mijn familie heb voorgesteld en dat iedereen waardeert. Vooral het aardbeienijs voor mijn moeder, de amarena voor mijn tante en de hazelnoot voor mij, wat voor mij een must is koemelkijs. En een redelijke prijs voor de bezuinigingen.
Veel duurder dan andere gletsjers, voor ijs dat geen smaak heeft, voor mij het slechtste ijs dat ik heb gegeten. Absoluut vermijden.
Alleen goed ijs, ik vind de prijs zelfs vóór de covid 19-crisis veel te duur
Zeer teleurgesteld, zowel door de smaak als door de hoeveelheid. Overal katten, vieze luchtjes en kattenharen in ons ijs! Nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid