facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Cuisine J.

Le Cuisine J.

Info

Contacteer ons, om samen uw ideeën uit te werken! Tot binnenkort.



"Een foodboutique waar je steeds terecht kan voor brood en banket, maar ook voor heerlijke charcuterie en kaas! Waar je ook kan ontbijten, lunchen en op vrijdagavond gezellig kan dineren! Meer dan brood alleen dus!"
Adres: Hoge Weg 250, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32492558374
Stad: Hoevenen
Route: Hoge Weg 250
Postcode: 2940



op zoek naar gerelateerd: Bakker Hoevenen Witvenstraat, Broodjeszaak Hoevenen, Bakkerij De Schutter Wommelgem, Belegde broodjes Stabroek, Ontbijtmand Hoevenen, Ontbijt aan huis Hoevenen, De Schutter Stabroek, Bakkerij De Schutter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VietCook VietCook 771 meter Het eten is echt heel lekker, correct verpakt en wordt altijd op het gevraagde uur ge...
De oude brouwerij De oude brouwerij 2 km Mooie plaats om een feestje te geven niet te duur vriendelijk personeel lekker bier ...
Recensies
Top service, aangenaam kader en zeer lekkere vers gemaakte gerechtenEten: 5/5
Leuke inrichting, lekker eten en suupervriendelijke bediening Heel fijn om dit toffe plekje ontdekt te hebben, wij komen zeker nog eens
Van de ontvangst de toewijzing van een mooi gedekte tafel, de aperitief een lekkere gin met toebehorende tonic de keuze uit verschillende voor, hoofd en nagerechten die voor mij ongelijfelijk lekker waren, dan een meer dan lekkere Italiaanse rode wijn met kennis gebracht en uitleg over gekregen. Als afsluiter nog een lekkere koffie met een digestief was dit voor men echtgenote en mij ZEKER Een 5 sterren waard, ons zie je zeker terug en dat we nog lang bij jullie mogen genieten.
Twas super lekker
Keer op keer super lekker gegeten en super bediening , Een dikke aanrader, zowel voor ontbijt, lunch en diner
Hartelijke ontvangst, overheerlijke broodjes, aangenaam vertoeven, LCJ overtrof onze verwachtingen met deze troeven. Aperitiefje, foodie broodje, wijntje en dessert, en ons gezelschap groep van 7 had er met deze buurtbistro een nieuw lievelingsadresje bij. Uitbaters Jimmy en Elke bleken het typevoorbeeld van de ideale gastheer en -vrouw, en de lunch was al even uitnodigend - ons zien ze ondanks het uurtje rijden dus nog vaker terug.
Onlangs ontzettend lekker gegeten bij Le Cuisine J. Ongelooflijk hoe creatief chef-kok Jimmy is en hoe hij kan toveren met de ingrediënten. Onze ouders stonden er weigerachtig tegenover omdat ze de klassiekere gerechten gewoon zijn, maar zijn hierop moeten terugkomen omdat ze zo hebben genoten van de gerechten! Hopelijk kunnen we een chef-kok van dit kaliber in Hoevenen houden. Bovendien ontzettend vriendelijke en persoonlijke bediening! The place to be!
Eindelijk iets anders dan smoskes en martino's! Vernieuwend en dat kunnen we gebruiken in Hoevenen en omstreken. Eerlijke producten, lekker vers, heel veel groentjes en met tonnen liefde gemaakt. Dat tegen een zeer correcte prijs maakt dat dit mijn favo lunchplaats is. Tips: proef zeker eens de uitsmijter, de club toast BLT en de ciabatta mozzarella....en al de rest natuurlijk.
Broodjes zijn de max! Altijd met super verse producten van top kwaliteit. Vaak met een extraatje wat het broodje alles behalve alledaags maakt. Prijs-kwaliteit zit helemaal goed en de bediening is super vriendelijk!
Vriendelijke mensen in de bexiening ,lekker assortimentEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid