facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Crocodile Rouge

Le Crocodile Rouge

Geschiedenis

FR//

LE CROCODILE ROUGE : L'ESCAPADE AMPHIBIE

Une idée d'excursion ? Découvrez les Lacs de l'Eau d'Heure en amphibus !
Une attraction unique en Europe !
Venu du Canada et n'existant qu'en neuf exemplaires, le Crocodile Rouge a la particularité de rouler sur la route et de naviguer sur les Lacs.
Participez à cette aventure inoubliable qui vous fera découvrir le cadre enchanteur des Lacs de l'Eau d'Heure : vous jouirez d'une vue imprenable sur les sites de l'Eau d'Heure tout en faisant une croisière sur le splendide Lac de la Plate Taille. Avec comme point d'orgue l'impressionnante plongée dans l'eau.
Une chouette excursion qui ravira toute la famille !
Cette jolie balade en pleine nature commence par un film drôle et original, et se poursuit par une histoire folle de quête d'un trésor englouti diffusée dans l'amphibus via des casques audio.

Départ quotidien depuis le Centre d'Accueil toutes les heures. Le premier est à 13 heures. Le dernier à 18 heures.
Ouverture de Pâques jusqu'à la Toussaint (week-ends, jours fériés, congés scolaires 7/7j).
Réservation conseillée et tickets disponibles au Crocodile Café.

NL//

DE RODE KROKODIL : EEN AMFIBISCH AVONTUURTJE

Hebt u zin in een uitstap? Ontdek dan de l'Eau d'Heure Meren in een amfibus!
Een unieke attractie in Europa !
De Rode Krokodil komt uit Canada er bestaan maar negen exemplaren. Hij kan zowel rijden op de baan als varen op de Meren.
Neem deel aan dit onvergetelijk avontuur en ontdek de betoverende sfeer van de L'Eau d'Heure Meren. U geniet van een adembenemend uitzicht op het landschap van l'Eau d'Heure tijdens een rondvaart op het prachtige Plate Taille Meer, met als orgelpunt een indrukwekkende duik in het water.
Een heerlijk uitstapje voor de hele familie !
Begin uw bezoek met een leuk, origineel filmpje. Stap daarna aan boord van de Crocodile Rouge met uw hoofdtelefoons en begin uw zoektocht naar de schat in gezelschap van grappige en leerzame personages.

Deze prachtige natuurwandeling duurt ongeveer een uur. Dagelijks vertrek om het uur vanuit het Onthaalcentrum. Eerste vertrek om 13u., laatste vertrek om 18u.
Open van Pasen tot Allerheiligen (weekeinden, feestdagen, schoolvakanties, 7/7 dagen).
Reservatie aanbevolen en tickets beschikbaar in het Crocodile Café.



"Le "Parc du Crocodile Rouge" reprend plus de 11 activités : amphibus "le Crocodile Rouge", laser game, visite guidée du barrage et du skywalk, Croco Express train touristique, char à voile, location vélos électriques, quads electrique enfants, plaine de jeux et châteaux gonflables,...De plus 3 établissements horeca avec superbes terrasses sont exploités par le "Robin's Café"."
Adres: Route de la Plate Taille, 99, 6440 Boussu-Lez-Walcourt, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)476/29.89.11
Stad: Boussu-lez-Walcourt
Route: Route de la Plate Taille, 99
Postcode: 6440



op zoek naar gerelateerd: de rode krokodil belgie, stuwdam lac de l'eau d'heure, lac de l'eau d'heure, meren van l eau d heure, lasergame crocodile rouge, natura parc, froidchapelle, naturaparc
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natura Parc - L'Eau d'Heure Natura Parc - L'Eau d'Heure 605 meter Leuk klimpark. Vooral de zip line route is heel leuk. Je gaat twee maal over het meer
Le Crocodile Café Le Crocodile Café 804 meter Leuk center. Wat prijzig, maar erg fijn personeel die ook echt tweetalig zijn. Fijn v...
Recensies
Het idee is leuk maar de rit/rondvaart met de amfibiebus is gewoon te triest voor woorden. Het begon al slecht, de chauffeur kwam een kwartier te laat terwijl alle passagiers in de stromende regen naast de bus stonden te wachten. Het voertuig zelf heeft een flinke opknapbeurt nodig, vieze bekleding, een dak wat aan alle kanten lekt en slecht zicht door beslagen ramen. Tijdens de rit krijg je uitleg in het Frans en gebrekkig Nederlands via een aftandse geluidsinstallatie, deed gewoon pijn aan je oren. Prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken bij deze "toeristische attractie"
Traag, luid, duur en saai. Kinderen verveelden zich rot na een tijdje en wouden eraf. Op het water gaat het echt niet vooruit ondanks dat de motoren lawaai genoeg maken. De ramen waren vuil en dampen aan dus van het uitzicht zag je ook niet veel meer. Enkel het stuk waar de bus in het water rijdt, vonden ze fijn.
Enkel voor de amphibus. Ok, dit is redelijk uniek maar de prijs dat je betaald voor een klein rondje en een stukje varen is er ver over. Wil ik betalen? Natuurlijk, maar het moet een beetje redelijk blijven. De gids had moeite om alles van haar papier te lezen. En waarom die lange stilte tijdens het varen? Je kan toch ook vertellen over de fauna en flora van het meer? Wat er in het meer is afgezonken voor de duikers? Of dat dit meer als enige meer in België ook in gebruik is om para's te droppen dat je dan dan goed kan zien als de A400 dit komt doen? Was het eens leuk? Jazeker! Maar zijn prijs niet waard
Vandaag de amfibibus gedaan en het viel een beetje tegen. Uitleg was vooral in het Frans wat ik totaal niet verstond en we moesten erg lang wachten tot we konden vertrekken. De gids was erg vriendelijk en de chauffeur ook. Het gaat alleen best wel snel voorbij, maar je ziet wel mooie dingen onderweg. De airhockeytafel werkte helaas niet, dat was jammer. Verder was de tour wel leuk!
Alleen de amfibiebus gehad. In en uit het water gaan was een leuke ervaring. Verder een ritje wat we dagelijks zelf ook reden dus niet bijzonder. De kinderen mochten zelf varen maar dit werd niet duidelijk bekend gemaakt dus dat ging alweer over. Leuke ervaring maar wel te prijzig
Met 5 personen €88,-..... Nou, voor 'n uurtje niet inieders geval..
Vooral leuk met kinderen, die mogen even sturen als deze bus aan het varen is.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJaParkeerruimteVoldoende parkeerruimteOpties voor parkerenBetaalde parkeerplaats
Leuke attractie om te doen. Het is een amfibus die kan rijden en varen. Je rijdt eerst een stukje over de weg en dan het water in. Vervolgens vaar je een half uurtje over het meer en heb je nog ritje van een minuutje of 10. Kosten zijn 18 euro p.p. vanaf 4 jaar. Ze spreken hier Nederlands of hebben de wil je te begrijpen, erg prettig. Je hebt ook een leuk restaurant boven en diverse andere activiteiten die je niet kan boeken/ doen. Laser game, mini golf, fiets verhuur, bezoeken van de stuwdam en dan vergeet ik vast nog wel wat. Aansluitend ligt hier een groot recreatiegebied aan het meer. Door de weeks lekker rustig, in het weekend zit heel België hier te bbq en, wel gezellige sfeer.
Personeel is hulpvaardig en aanbod ziet er goed uit maar... De omgeving is onverzorgd en verloederd, heeft duidelijk zijn beste tijd gehad. Treintje is echt niet aan te bevelen, heel veel schokken en meerwaarde is niet zo heel groot, voor die prijs verwacht je meer Bezoek aan de dam is een zware tegenvaller: verouderde maquettes, een filmpje over dingen die je verwacht te zien. Het enige dat je in de dam ziet zijn turbines van ver en de uitkijktoren. Daarvoor had ik niet willen betalen. Zijn geld niet waard.
Leuke amfibieboot, waarbij de kinderen zelf even aan het stuur mochten zitten. Lasershooting was ook leuk, met goede uitleg door vriendelijk personeel. Personeel spreekt ook Nederlands. Nerf- schieten en quads vonden de kinderen ook leuk. Goede begeleiding door het personeel bij de activiteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid