facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Crocodile Cafe

Adres: Centre d'Accueil de la Plate Taille Route de la Plate Taille 99 , Boussu-lez-Walcourt 6440, BE
Telefoonnummer: 0476 29 89 11
Stad: Boussu-lez-Walcourt
Route: Centre d'Accueil de la Plate Taille
Huisnummer: Route de la Plate Taille 99
Postcode: 6440



op zoek naar gerelateerd: le crocodile rouge, crocodile rouge belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hele slechte service. Weinig eten voor veel geld. Eerst eten en dan pas je drinken. Lang wachten en veel te duur. Kortom niet aan te raden.Eten: 1/5
Komen hier al 3 jaar en er is nu een nieuwe eigenaar dus andere dingen, dramatisch vergeleken hoe het eerst was…
Heel leuk terras met ofyr bbq waar de suggesties op klaar gemaakt worden. Bij ons spijtig slecht weer. Mosselen waren niet zo goed. Steak zeer lekker maar spijtig genoeg niet de bakwijze zoals ik gevraagd had.
Lang moeten wachten op eten meer dan 45 minEten: 1/5
Snelle bediening, vriendelijke medewerkers. Ondanks dat we de reviews hadden gelezen over dat het prijzig zou zijn viel dit zeer goed mee. Je hebt een kindermenu aan 6€, 3 gerechtjes waar ze kunnen uit kiezen. Voor de volwassenen is er een ruime keuze aan een gemiddelde prijs van 14/15€ per gerecht. De porties zijn ook zeer mooi ! Ook onze golden kreeg direct een bakje water en was meer dan welkom binnen. Alvast zeer tevreden.
Betreft nu Robin's Café. De rundsbrochette, kabeljauw en stoofpotje besteld. Brochette was er niet 1 maar 2 en gebakken zoals het moest en dat voor maar 16€. De kabeljauw was excellent, grote portie en heel goed bereid voor 17€. : vlees was heel zacht. Stond niet op de menukaart maar was bij onze aankomst juist vers gemaakt. En dat met de glimlach geserveerd. Wilt u een chique zaak, dan is het niets voor u. Wilt u gewoon lekker eten met vriendelijke bediening, dan moet u niet aarzelen. Wij komen zeker terug!!
Wij hadden trek in een lekker IJsje en gingen hier een Dame-Blanche eten. Het slechtste ijsje ooit. De onbeschoftste bediening ooit. Onder het mom van er zijn veel klanten zonder te betalen weg gelopen moet er direct bij de bestelling afgerekend worden. Dat er veel klanten zonder te betalen weg lopen, wil ik graag geloven. Ronduit troep voor een hoofdprijs. Wij hadden 3 Dame-Blanche IJsjes en waren bijna 20 euro kwijt. Het IJsje bestond uit 3 balletjes ijs dus 9 balletjes in totaal met een beetje slagroom en een kwart "koffie melk kannetje" gevuld met zeer slechte melk chocolade was al gestold in kannetje in denk nog geen kwart melk chocolade reep van een euro. De kwaliteit van de ingrediënten was duidelijk Aldi of nog slechter! Deze onderneming heeft niets meer te maken met een horeca bedrijf, maar temeer het legen van de geldbuidel van de bezoeker!
Kwalitatief lekker eten. Iets aan de dure kant, maar niet absurd duur. Vriendelijke bediening. Alleen de sfeer in de eetzaal is niet leuk. Erg kaa en open. Het terras is wel mooi en heeft een mooi uitzicht over het meer.
Leuk center. Wat prijzig, maar erg fijn personeel die ook echt tweetalig zijn. Fijn voor de kinderen, want er zijn ook allerlei bezigheden. De busboot vaart enekel enkele maanden in het jaar, maar andere zaken blijven open.
Te hoge prijzenEten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid