facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LE Court-Tournant

Adres: 15 route de mons, 6470 Sivry, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 060455628
Stad: Sivry
Route: 15 route de mons
Postcode: 6470



op zoek naar gerelateerd: Le Court Tournant Menu, Friterie Sivry-Rance, Au Court Tournant Huissignies, Friterie Rance
Recensies
Heel lekker gegeten, lekkere frieten en snelle vriendelijke bediening.
Parking mogelijk voor vrachtwagen langs de rijbaan! Derde keer dat ik er kom en echt topadres. Heerlijke frietjes en heel veel mogelijk van konijn, ribbetjes, … en de normale frituursnacks. Aanrader dit adres in deze regio! Voor wie wilt overnachten met vrachtwagen .. 500m verderop richting Mons/Charleroi is er een kleine parking.
Mooie ruim, vriendelijk en schoon restaurant met eenvoudig bestel systeem.
We stonden hier met pech met onze camper. Wat een toptent! Beste snackbar van heel belgie. De eigenaar hielp ons met het vinden van een hotel in de buurt en gaf ons een airco te leen. We komen hier zeker terug als we weer op reis gaan.
jullie moeten zeker zien. Heel plezant cafe en buurt.
Een van de beste frieten die ik ooit gegeten heb. Prachtig zaak met speeltuin en mooi terras. Vriendelijke eigenaars. Je kan er veel meer pita, pizza, koude schotel,… eten dan enkel een frietje.
Niet de goedkoopste maar de kwaliteit, de service, het interieur en de omgeving zijn een stuk beter dan de frituren in de omgeving. Kies deze maar als je in deze buurt lekkere frietjes e.d. wil eten.
Lekkere frieten...proper
Ook op mandag en dinsfag, dit terwijl allé andere resto's gesloten zijn. Ruime keuze !
Er werd te weinig aandacht geschonken aan de Coronaregels en mondmaskers werden niet gedragen zoals de wet voorschrijft. Het eten zelf was lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid