facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Comptoir de Jeanne Rue Grande 32, 5500 Dinant

Le Comptoir de Jeanne Rue Grande 32, 5500 Dinant

Info

Fromagerie - Traiteur - Epicerie fine



"Le Comptoir de Jeanne c’est avant tout une fromagerie. Vous y trouverez une centaine de fromages belges au lait cru. Le petit plus : 6 tables à votre disposition pour y déguster nos planches de fromages mais aussi nos plats traiteur confectionnés sur place avec notamment un plat du jour à 10,5€.Un temps de midi trop court ? Passez un petit coup de fil dans la matinée pour passer votre commande et celle-ci sera prête dans les temps. Une huile, une épice, un fromage vous a plu ? Nous réalisons les salades, les croq’baguettes et les planches avec les produits que nous vendons, laissez vous tenter par quelques achats ! Toujours bon à savoir : vous pouvez vous restaurer toute la journée, jusqu’à la fermeture de la boutique 18h30."
Adres: Rue Grande 32, 5500 Dinant
Telefoonnummer: 082223111
Stad: Dinant
Route: Rue Grande 32
Postcode: 5500


Recensies
Voor te gaan lunchen is dit een gezellig adresje. Vriendelijke bediening, verse producten en lekker. Goed gezelschap erbij, meer heb je soms niet nodig.
Goede en smakelijke producten, cafetaria eerder amateuristisch
Prachtige ambachtelijke kaaswinkel in het centrum van Dinant. Met zijn prettige en behulpzame beheerder. Aanbod, bij de heerlijke kazen, heerlijke wijnen, rauwe ham, enz...
Als je door Dinant gaat, raad ik Jeanne's balie aan, het eten is er erg goed, en de eigenaar is erg vriendelijk.
Locatie en vriendelijk en warm welkom. Alle producten die ik proefde, ik genoot ervan? Alles was goed en perfect gepresenteerd. En bovendien zijn het handgemaakte producten. Ik zou er zonder aarzeling weer heen gaan. Leuke ontdekking! Ik raad aan.
1e bezoek voor een kaasplateau en zeker niet de laatste. Lokaal, keuze, topservice! Ik zal zonder enige twijfel terugkomen!
Aangename ontdekking. Vers en gevarieerd product.
We hadden een beetje honger, ideaal voor een goed pension, we besloten hier te stoppen! De producten zijn van kwaliteit, lokaal en vers! Zeer bevredigende ontvangst en service, bedankt!
Hoewel de winkel er leuk uitziet. Ik had een soep te gaan. Niet erg goed omdat veel te zout. Ik heb het eten / de smaak van de tomaat niet geproefd. Jammer
Nul vegetarische maaltijdkeuzes. Het is 2022 en de vleesproductie vernietigt de planeet. Ik vraag je niet eens om te stoppen met het eten van vlees. Bied alsjeblieft een optie aan aan die mensen die gestopt zijn met het eten van vlees, we dragen ons steentje bij voor de planeet om ook jou te helpen, niet alleen wijzelf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid