facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Comptoir d'Honoré

Le Comptoir d'Honoré

Info

Chocolaterie-pâtisserie-salon de dégustation

Adres: Grand-Rue 15, 6760 Virton
Telefoonnummer: +3263232836
Stad: Virton
Route: Grand-Rue 15
Postcode: 6760


Recensies
Uitstekend gebak, alles is erg goed, zeer verfijnd, niet te zoet, precies goed. . . Ik raad het ten zeerste aan
We hadden het genoegen om de chocolademoussecake te proeven, met een dun laagje karamel Een echte traktatie. Het gebak is echt heel fijn en een goede smaak van chocolade Ik raad aan !
Een zeer goede patisserie / chocoladewinkel in Virton, die vandaag voor de tweede keer langskomt, ik zal met plezier terugkeren, hun taarten zijn uitstekend en het welkom zeer vriendelijk.
De onmisbare plek voor uw gebak, chocolaatjes en huisgemaakt ijs op Virton!!
Topservice, uitstekende kwaliteit van eten, thee, warme chocolademelk, koffie. Goed verwarmde kamer, rustige ruimte boven. Leeshoek en spelletjes voor kinderen. Ik raad aan !
We passeerden Virton en kwamen toevallig langs de patisserie. De 3 gebakjes die we proefden waren uitstekend. Dankjewel. Als we terugkeren naar de regio, zullen we zeker een omweg maken naar uw patisserie. Jammer dat het 200 km van ons vandaan is
Ik weet niet waar ik moet beginnen, alles is uitstekend. Het lekkerste bladerdeeg dat ik ken. Er is karamel en chocolade. Het is het paradijs van gezonde verwennerij, want alles wordt met de hand gemaakt met hoogwaardige ingrediënten. In twee woorden, het is goed.
Zeer goed adres voor gebak en chocoladewinkels in de regio Virton, de service is onberispelijk, glimlach en hebzucht dat zeggen we. Afgezien van een grapje, er zijn een paar tafels voor service ter plaatse normaal gesproken. Het brood is ook goed, hoewel ik de voorkeur geef aan gebak. Om te testen, voor wie nog twijfelt.
Een waar genot en goedkoop!
Geweldige plek, erg goed zoals gewoonlijk. Eerste keer op het terras gaan we terug we zijn niet ver weg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid