facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Comptoir Canailles

Le Comptoir Canailles

Info

Dans un cadre chaleureux et convivial, vous pourrez profiter du côté "bistrot" pour prendre un apéritif et du côté "gourmand" pour déguster un bon repas!



"Dans un cadre chaleureux et convivial, vous pourrez déguster notre cuisine italo-française!Lors des beaux jours, vous pourrez profiter de notre magnifique terrasse."
Adres: Rue de Remouchamps 2, 4141 Louveigné
Telefoonnummer: 042506024
eb.sellianacriotpmocel@ofni
Stad: Louveigné
Route: Rue de Remouchamps 2
Postcode: 4141



op zoek naar gerelateerd: Comptoir Canaille menu, Comptoir Canaille Tripadvisor, Restaurant Louveigné, La Marelle Louveigné, Restaurant Theux, Comptoir canaille facebook, Le Banneway, Restaurant Aywaille
Recensies
Online geboekt. Na anderhalf uur lopen aangekomen bij het restaurant. Sorry maar de online boeking komt hier niet binnen. We hebben geen plaats voor 2 en we werden zo weggestuurd. We konden niet eens een drankje drinken. Zeer onvriendelijk niet Engels of Nederlands sprekend personeel.
Top restaurant, goed eten tegen een betaalbare prijs, aardige bediening, leuke inrichting en indeling van het restaurant. Één minpuntje: het was er erg warm!
Heerlijk gegeten met een prima wijntje. Goede bediende en betaalbaar.
Mooie zaak en lekker. Prima/prijs kwaliteit verhouding.
Prima eten Prima bediening
Fantastisch gegeten
Lekkere broodjes
We hebben een geweldige tijd gehad in dit restaurant. De decoratie is echt prachtig. Je voelt je goed in het restaurant dat verschillende intieme hoekjes / sfeer biedt zoals de veranda, de bar, de wijnkamer, ... We hadden de huiscocktails en de Canaille. Ze waren uitstekend en goed geserveerd. Zowel de gerechten als de desserts waren erg goed en ook goed geserveerd. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De service was gewoon leuk. Parkeren: Er is een parkeerplaats voor het restaurant maar die kan snel vol raken gezien de drukte in het restaurant.
We brachten een zeer gezellige avond door in dit restaurant in het hart van het dorp Louveigné. Zeer vriendelijke ontvangst, aangename omgeving, heerlijk eten, snel genoeg service, eerlijke prijzen. De Canailles-saus is om voor te sterven. Parkeren naast de deur. Ik zal hoogstwaarschijnlijk teruggaan.
Zeer mooie ontdekking Zeer vriendelijk personeel Onberispelijke netheid Een super fijne plek waar je je goed voelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid