facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Coin Du Bois

Le Coin Du Bois

Info

Le Coin du Bois, votre boutique d'objets en bois naturel et en bois peint à Spa
Cliquez ici pour plus d'informations ...

Geschiedenis

Le Coin du Bois, votre boutique d'objets en bois et de loisirs créatifs, vous propose plus de 2 000 variétés d'objets d'excellente facture, à offrir ou à s'offrir pour toutes les occasions.

La gamme d'objets en bois s'enrichit régulièrement, grâce au talent des artisans-ébénistes !
Découvrez un concept unique à Spa :
- Des milliers d'objets en bois personnalisables
- D'innombrables idées cadeaux
- Les conseils et l'atelier de Catherine Geyr, spécialiste de la peinture
sur bois



"Le Coin du Bois, c’est LA référence pour tous vos articles en bois: petite enfance, jeux pour tout âge, cuisine, article de déco, boite à musique, nichoir, etc. Nous avons plus de 7.000 articles en bois dans notre magasin. Vous pouvez également retrouver une sélection dans notre boutique en ligne. Pour plus d’info, contactez nous par email ou par téléphone. Personnalisation possible sur demande!"
Adres: Rue Dagly, 6, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 087270935
Stad: Spa
Route: Rue Dagly, 6
Postcode: 4900



op zoek naar gerelateerd: Kleding winkels Spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Girls Happy Girls 70 meter Magasin de vêtements & d'accessoires
Bidiline Bidiline 75 meter Bidiline est un magasin autour du monde des enfants de 0 à 6 ans vu par des créateurs...
Poissonnerie de spa - Exo7 Poissonnerie de spa - Exo7 268 meter Exo7 vous propose un assortiment varié de poissons frais, de coquillages et crustacés...
L'Avenue, la Reine du shopping L'Avenue, la Reine du shopping 429 meter "l'Avenue, la Reine du shopping" à Spa! Retrouvez plus de 30 commerces pour tous vos ...
Hubo Hubo 2 km In vergelijking met Hubo Aywaille is deze vestiging niet te vergelijken. Alhoewel de...
Recensies
Hele leuke winkel met allerlei houten natuurlijke dingen. Voor jong en oud. Ach en dat de magnetische kalender niet van hout is mag de pret niet drukken.
Dit is de mooiste winkel ooit. Zoveel snuisterijen, allemaal van hout. En zachte pianomuziek op de achtergrond, met een heerlijke geur van hout <3
Zeer mooie en goed gesorteerde winkel. Tussen de houten spellen en de houten meubels zit een beetje, heel veel blijvend comfort. De eigenaar is erg aardig en adviseert zonder aan te dringen op consumptie. De producten zijn van kwaliteit, de prijs is dan ook hoog maar door het gevoel van het houten spel en de herkomst hiervan begrijpen we deze prijs juist voor deze kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om er met een kinderwagen naartoe te gaan. Ik zal er zeker terug gaan.
Mooie dingen overal! Kom eens kijken. Er is iets voor alle leeftijden. En alles... In hout.... Tot aan de ansichtkaart toe.
Hield echt van de winkel, maar de eigenaar is helemaal niet vriendelijk. Zij is een van de verkopers die je zal volgen voor het geval je niets steelt of spullen bederft. Ik kwam hier met mijn 2-jarige zoon en wilde samen met hem wat speelgoed uitkiezen, maar de dame volgde ons overal en raapte alles uit zijn handen. Zeer onbeleefd en niet klantvriendelijk. Uiteindelijk zijn we vertrokken zonder te kopen. U gaat speelgoed kopen, maar uw kind mag niets aanraken, hoe is het mogelijk om een ​​winkel voor kinderen te hebben? Arme SPA's kinderen. Gelukkig waren we er alleen voor vakantie.
Het is moeilijk om eruit te komen, het is zo heerlijk... we zouden alles kopen
Hele fijne producten! Nog steeds hoge prijzen Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik raad deze winkel aan!
Een enorme keuze voor alle budgetten en alle smaken. Veel ontdekkingen Een geweldige ontvangst, de baas meer dan aardig. Ik zou graag teruggaan.
Altijd mooie objecten, met zorg gewerkt. We voelen de passie in de geleverde inspanning. Heel prettig contact met de verkoper.
Speelgoed en houten keukengerei.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid