facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LE CODE BAR

LE CODE BAR

Info

Likez notre page et vous serez tenu au courant de nos soirées, évènements & promos!

Adres: Place du marché, 26, 6870 Saint-Hubert (België)
Telefoonnummer: 061412628
Stad: Saint-Hubert
Route: Place du marché, 26
Postcode: 6870


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le St-Hu'BAR Le St-Hu'BAR 66 meter Top café, meer dan 400 verschillende bieren. Zeer vriendelijke bediening
Recensies
Top, vriendelijke bediening, leuke locatie!
Bar met zeer vriendelijk personeel. ze gaven graag water voor de hond Correcte prijs, goed gelegen, raden we gewoon aan.
slechte bar / gebouwen. Als we op zaterdag 29 mei met negen mensen voor de deur staan, mogen we van twee lokale gasten niet naar binnen. Laten we zeggen dat het café over een half uur dicht gaat, terwijl het pas half een is. Jammer, want we zijn er in het verleden geweest ... nooit meer!
Een erg leuke bistro in het hart van Saint Hubert waar een grote selectie bier en cocktails wordt geserveerd door zeer vriendelijk personeel.
Zeer rustig op spelavonden zoals gisteren warme sfeer. Een prachtige decoratie vrij recent zou ik zeggen. De bazen zijn vriendelijk. Er is een gigantisch scherm waar ze het spel uitzenden, er is ook een kicker. Een brede selectie van alcoholen.
Deze bar is te gek, je moet eens komen kijken. Groot voor Julien de baas
's Nachts niet te bezoeken.
De streepjescode is familie en vrienden... Geweldige sfeer, geweldige ontmoetingen en onvergetelijke avonden. De plek om te zijn.
Een baas, erg leuk.
Een geur van goede gin in een feestelijk decor van blije jongens. De streepjescode is de essentiële balk in Saint Hubert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid