facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chevelipont

Le Chevelipont

Info

Restaurant fermé du 22/12/2017 au 2/1/18. Pause gourmande en toute tranquillité sur Court-Saint-Etienne à 2 pas de Villers la Ville.

Geschiedenis

Le Chevelipont a ouvert ses portes à un jet de pierre des ruines de l’Abbaye de Villers-la-Ville en 2014. Rénové pour votre plus grand confort en février 2016, notre restaurant à la cuisine franco belge se veut être une réelle pause gourmande dans un mélange de convivialité et de plats de saison.

Adres: Rue de Chevelipont 17 , Court-Saint-Étienne 1490, BE
Telefoonnummer: 010 60 66 22
Stad: Court-Saint-Étienne
Route: Rue de Chevelipont 17
Postcode: 1490


Openingstijden

Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:00-21:30
Zaterdag: 18:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: Le Tracteur Uzès menu, BIERADE, Restaurant Abbaye Villers-la-Ville
Recensies
Zeer goede verfijnde keuken, met keuze uit zee of land. Mooie inrichting en comfortabele stoelen. Beleefd en discreet personeel. Om zonder aarzeling te proberen.
Nikkel. Onberispelijke service. Gezellige sfeer. Zeer goede gerechten.
Als de setting vriendelijk is en de bediening stijlvol, laat wat er op het bord staat ondanks een mooie presentatie te wensen over. Knapperige niet gaar en industriële ravioli op circuitniveau. Lage prijs-kwaliteitverhouding.
Landelijk restaurant, mooie borden, twee kleine minpunten aan de stijl van bediening oortjes van het personeel zoals Bodygard..., en de prijs, het decor is bijzonder maar ik respecteer de bedoeling. Aangenaam terras. Een heel goed adres.
Aan te bevelen, aangenaam onthaal, comfort en smaakvolle inrichting, keukenkeuze, verfijnde en goed samengestelde gerechten. Een maaltijd waar je van geniet. Ook gemakkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid.
Zeer warm welkom, vreselijke keuken, uitstekende locatie... maar de prijs is een beetje te hoog voor de hoeveelheid.
Goed ingericht restaurant bediend door FBI-agenten. Filet mignon aangevraagd blauw arriveerde bijna goed gekookt en badend in water. Vermijd de plaats.
Aanbevelen . Als vegetariër heeft de chef een heerlijk gerecht voor me verzonnen! Personeel meer dan bekwaam en goed advies.
Geweldige ontvangst, mooie inrichting en uitstekend eten! Ik zal de volgende keer dat ik kom foto's maken :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid