facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chantoir du Pain

Le Chantoir du Pain

Info

Une Boulangerie-épicerie qui confectionne du pain artisanal à partir de farines locales naturelles et propose des produits fermiers locaux.

Geschiedenis

pains à base de farine d'épeautre wallon moulue sur meule de pierre. Tous nos pains sont pétris à vitesse lentes et fermentent durant plusieurs heures avant d'être enfournés à l'aide d'une pelle en hêtre sur pierre réfractaire. Ce pain est hydraté à 75%, ce qui lui permet de se conserver dans le temps. Toute personne passionnée où simplement curieuse est la bien venue dans l'atelier pour plus d'explications !

Adres: Rue de Louveigné, 94, 4920 Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0495664236
Stad: Remouchamps
Route: Rue de Louveigné, 94
Postcode: 4920


Recensies
Schandalig! Terwijl het idee van een artisanale bakkerij op ouderwetse wijze gemaakt met meel rechtstreeks uit een molen me erg aansprak, was ik al snel "ontgoocheld"... De verkoopster ik stel me de baas voor is ronduit afwijzend, als je' niet, je hebt geluk. De eerste keer dat ik tegen mezelf zei dat het een dag "zonder" moest zijn, ging ik er 4 keer terug, nam het op me en bleef hoffelijk en glimlachend, niets hielp. Mijn laatste poging deed me de das om... 10,30 euro voor 2 broden accepteer ik nog steeds gezien de kwaliteit, maar als je zo'n budget aan brood besteedt lijkt het normaal om een ​​VERS product te hebben DAG EN NIET VAN DE AVOND of we zeggen het en we bieden een leuke korting! Toen ik thuiskwam, raakte ik bijna mijn tafel toen ik mijn aankopen neerlegde, mijn bloed kookte gewoon, ik probeerde 2 keer tevergeefs te bellen. Dus ging ik de volgende dag terug en vroeg om terugbetaling, iets wat ze deed zonder haar pretentieuze blik te betwisten om niet te veranderen, zonder zich zelfs maar te verontschuldigen. Achteraf zullen we verbaasd zijn dat een bedrijf er slecht aan toe is, maar weet MADAME dat de basis RESPECT VOOR DE KLANT is.
Alles is huisgemaakt, uitstekende kwaliteit en zeer gastvrije service
Only good things...ouderwets, met de hand gemaakt met gezonde grondstoffen!
Zeer goede kwaliteit
Jammer dat het gaat sluiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid