facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chalet du Larbeek

Le Chalet du Larbeek
"Le châlet du Laerbeek vous offre la possibilité d’organiser vos événements privés mariage, baptême, anniversaire,... ou professionnels séminaire, réunion, formation,..Nous disposons de plusieurs espaces allant de 8 à 150 personnes.Vous trouverez sur notre site un aperçu des possibilités ainsi que les menus événements.N’hésitez pas à nous contacter pour une offre personnalisée.N’hésitez pas à nous contacter pour une offre personnalisée."
Adres: Ave du Laerbeek , Jette 1090, BE
Telefoonnummer: 02 478 08 88
Stad: Jette
Route: Ave du Laerbeek
Postcode: 1090


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Et Cetera Et Cetera 3 km Wij hebben pasta laten leveren: bolognaise er carbonara en chocomousse, tiramisu en l...
Recensies
Ligging is zeer mooi. Personeel is vriendelijk. Hun prijzen zijn zéér duur bijna 6 euro voor een Duvel. Bijzonder jammer dat ze dan niet op het terras komen bedienen ondanks het feit dat er nauwelijks volk zat, dat verwacht je wel ten minste voor die prijs.
Fantastische locatie, in een prachtig bos! De bediening op het terras is soms een beetje moeilijk. Maar wel heel lekkere koffie!Service: 2/5
In het midden van het Laarbeekbos en omringd door een park. De atmosfeer en het uitzicht vanop het terras zijn geweldig. De gerechten zijn goed in orde, daar was ik tevreden van. Ik nam vol-au-vent en mijn partner ribbetjes. Eens we besteld hadden, hebben we niet lang moeten wachten. Het personeel daarentegen, alhoewel er niet enorm veel volk was, beging te veel fouten en leek er niet met de gedachten bij. Het was 20u, dus misschien waren ze toen al 10 uur aan het werken ? We moesten al goed zwaaien om hun aandacht te krijgen. Toen we de twee drankjes genoemd hadden liep de serveerster snel weg zonder te vragen of we ook wilden eten. Toen we dat ook duidelijk gemaakt hadden, kregen we één papieren onderlegger die ook dienst deed als menu. Goed idee tijdens covid-19 De Nederlandstalige spelcorrector was waarschijnlijk kapot of ze vonden geen Vlaming om het eens na te lezen, want het was niet om trots op te zijn, maar Google Translate werkte precies wel. "dranken op de rug", lol, "Les fondus au parmesan" is in het Nederlands ook gewoon "kaaskroketten", lol... Later zagen we ook veelvuldig het personeel zoeken welke schotel voor welke tafel was en enkele schotels zonder afnemer te vinden terugkeren naar binnen. De organisatie mag hier wel een tikkeltje beter. Maar de locatie is de moeite en het eten is goed.
Ik heb net buiten van jullie terrace.Ik was echt ontgoochel over jullie wafel en jullie bediening. Ik denk dat jullie wafels niet verse zelf gebakken werd en de prijs was niet duidelijk en duur. Eerst schreef de prijs was 9 euro op jullie kaart en daarna werd geschraft en zij schreef met de balpen voor 6 euro en het eind moest ik 9 euro betalen!!! Toen ik de ober vroeg en zei hij dat zijn baas zo deed!!!! Als je de prijs gaat veranderen, moet je duidelijker zijn!!!! Dus bedriegde de restaurant de klanten!!!! Dus voorzichtig zijn, als jullie naar Chalet van Laarbeek om iets te drinken of eten!!! Alles is heel duur daar en bediening was heel slecht!!! Ik kwam voor 6 klanten in 3 verschillende tafels en zij bediende me niet na 20 minuten tot ik moest aanvragen !!!! en ik vroeg de ticket en hij kon het niet geven.Wat een restaurant die ik ooit heb gezien in mijn leven!!!! Een verschrikkelijke restaurant die ik ooit heb meegemaakt!!!!
De bediening is heel vriendelijk. Het eten is correct. De sfeer is zeer aangenaam en ontspannen.Eten: 3/5
Lekker koffietje met koekjes van Dandoy, je kan geen betere plaats vinden in het zonnetje om te genieten en betaalbaar ook.Service: 5/5
Topligging en populaire plek met een groot terras. Wisselvallige bediening: van vriendelijk tot nors en vaak niet meertalig. Obers vergeten vaak iets van je bestelling door te geven aan de bar of keuken: je moet soms lang wachten. Nogal prijzige drankenkaart. Jammer dat de overnemer niet meer de focus legt op de bediening want dit zou een pareltje zijn in het noordwesten van het gewest.
Nonchalante service, pannenkoek geserveerd zonder suiker. Tegen dat de suiker er was, was de pannenkoek koud. Na vragen kregen we een nieuwe maar hebben er zeker 20 minuten op gewacht en deze was dan zonder poedersuiker. Tijdens het eten van de pannenkoek werden er stoelen en tafels gesleurd. Kers op de taart, 4 pannenkoeken aangerekend terwijl we er 3 besteld hebben! Chance dat we het zagen. Zoals de laatste 2,3 keer gewoon een slechte, trage, onaangename service. Waarom komen we terug? Ze zijn helaas de enigste in het park.
Veel te veel volk. Teveel events samen. En Brunch en BBQ samen plus 'a la carte' . Brunch was schandalig om daarvoor zoveel te moeten betalen. Er was praktisch niets. Nooit meer voor ons dat is zeker. En personeel onderbevolkt. Die mensen wisten niet meer waar naartoe en veel fouten bij het intikken op de tafels.
Super schoon en gezellig. Bediening is beter dan vroeget. Schoon terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid