facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chalet de la Forêt

Le Chalet de la Forêt

Geschiedenis

Le Chalet de la Forêt vous accueille du mardi au dimanche dans un cadre fraîchement rénové.
Boire un verre ou manger dans une ambiance conviviale.
N'hésitez pas à venir découvrir nos suggestions.


Adres: Rue de Chevelipont 6, 1470 Genepiën
Telefoonnummer: 071/81 38 74
Stad: Genappe
Route: Rue de Chevelipont 6
Postcode: 1470



op zoek naar gerelateerd: Chalet de la Forêt carte, Le Chalet de la Forêt, Le Chalet de la Forêt menu, Brasserie Le Chalet, le chalet de la forêt villers-la-ville
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patatou Patatou 3 km
Brasserie Du Brabant Brasserie Du Brabant 6 km heel goed bier geweldig welkom
In-Ca  Wine In-Ca Wine 6 km Vertaald door Google Zeer mooie plek, erg gezellig zowel buiten als binnen. L. Interi...
Art des Sens Art des Sens 6 km Eerste terrasje na een leuke golfdag, door de Corona-problematiek heel lang moeten ui...
Recensies
Goede brasserie met zeer goede bediening. Onze hamburgers waren zeer groot. Kinderen hebben er niet veel van kunnen eten. Zeker doen als je in de buurt bent. Via de website kan je gemakkelijk reserveren. Alhoewel er zeer veel plaats is: beneden, boven en op terraswij zaten boven
Ruim terras met zeer vriendelijk personeel. Menu kaart met veel keuze tussen zowel gerechten als dranken! Ook goeie parkeergelegenheid met parkeerplaatsen langs de baan.
Aangename gezellig zaak vriendelijke bediening. Juist een lekkere soep op de menukaart missen we. Het eten was heerlijk.
Vlakbij de abdij van Villers en voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke bediening en uitgebreide drank en menukaart. Prima verhouding prijs/kwaliteit Groot terras en gezellig interieur.
Super vriendelijke bediening! Mooi geserveerd en vooral ook lekker klaargemaakt! Genoten van een lekkere vegetarische lasagne met wat extra brood om te doppen.
Gezellige brasserie, leuk kader en lekkere gerechten.
Gezellig kader, goede keuken en vriendelijk personeel. Zeer goed gelegen bij de abdij van Villers waar ook mooie wandelingen zijn. Regelmatig zijn er evenementen in de omgeving en dan kan het erg druk zijn en moeilijk parkeren. Ook op zondag meestal goed vol. Uzelf op voorhand informeren of er een evenement plaats heeft is wel aangewezen. Zeker als je met een groep bent is reserveren een must als je wilt eten.
Lekkere tapas gegeten. Planche mixte en tapas aziatique. Vlotte en vriendelijke bediening. Er is ook een springkasteel voor kinderen, vlakbij de abdij voor een bezoek. Wc's zijn proper
Grote porties, vriendelijke bediening, groot terras, ruime parking. Uitgebreide menu- en bierkaart. Leuk zitten, mooi terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid