facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chêne Madame - Restaurant

Le Chêne Madame - Restaurant

Info

Vous souhaitez faire une halte gastronomique ? Vos papilles souhaitent découvrir une émulsion de saveurs exceptionnelles ? Bienvenue au Chêne Madame !

Adres: Avenue de la Chevauchée 70, 4121 Neuville-En-Condroz, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 043714127
Stad: Neuville-en-Condroz
Route: Avenue de la Chevauchée 70
Postcode: 4121


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: chene madame tonglet, le chene madame tripadvisor, le chene madame avis, le chene madame viamichelin, chene madame carte, menu chene madame, le chêne madame | restaurant à neupré, avenue de la chevauchée, neupré, yves weickmann
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poke Buddha Bowl Poke Buddha Bowl 2 km Poke Buddha Bowl est un restaurant bio-social qui propose des Poke, des Buddha mais a...
La Table des Chefs - Neupré La Table des Chefs - Neupré 2 km Vertaald door Google Altijd top en dezelfde kwaliteit! Origineel Toujours au top et ...
Recensies
Zeer mooie plek, aangenaam terras en zeer vriendelijk personeel. Nog steeds zo goed ondanks de verandering van eigenaar. Ik raad het ten sterkste aan.
Geweldige tijd. Perfect eten en service
Zeer goede maaltijd. Klein probleem met de serveerster malaise sfeer een beetje stressvol. Heerlijke menukaart. Iets te veel vrijheid met een Iberische veer en spijt! Geen dessert-kaas voorstel!! Plaats om aan te bevelen, vanwege de keuken en de omgeving. Tot binnenkort
Zeer goed en prijs zeer correct afgesteld t.o.v. producten op persoonlijk bord altijd aanwezig super..
De omgeving is schitterend. Zowel buiten als binnen. De ontvangst en de service zijn zeer goed. Net als de gerechten elders. Iedereen in ons gezelschap genoot enorm van het menu en de wijnkaart. Een plek om naartoe te gaan met je ogen dicht.
Teleurstelling. We hadden een tafel gereserveerd voor ons 31ste huwelijksverjaardag. Wij kozen voor het 5 gangen menu. Wat een teleurstelling toen de chef-kok, zonder het ons te vertellen, de eend verving door duif. Gevogelte waar ik niet van hou. Er werd mij geen ander gerecht aangeboden. Denk na voordat u een tafel reserveert.
Le Chêne Madame is een instelling die zijn ups en downs heeft gehad, maar altijd is gerangschikt onder de meest gerenommeerde en verfijnde restaurants in de regio. Met François Tonglet aan het hoofd verliep de revival op een zeer kwalitatieve manier. Trouw aan zijn reputatie, als de chef recepten op zijn menu zet die buiten de gebaande paden liggen, ga ervoor! Het is altijd even lekker als verrassend.
Een van de beste adressen van de afgelopen 5 jaar. François Tonglet heeft ons in verrukking gebracht. Onberispelijke service, warme sfeer, afstand tussen tafels, wat mij betreft een belangrijke troef. We waren uitgenodigd, maar als het kan, gaan we waarschijnlijk terug.
Het blijft een van de uitstekende restaurants in de regio. Ik heb daar heel goed gegeten. De ontvangst is perfect met behoud van de discretie die in zo'n etablissement vereist is. Ik denk dat mijn zakelijke gast het ook op prijs stelde, maar ik twijfel er niet aan.
Naast buitengewone recepten, was dit restaurant erg snel met serveren en luisterde naar ons verzoek omdat we haast hadden. Ze waren ook aardig met onze dresscode. Reserveren was niet nodig en het eten was uitstekend. Ik zou daar zeker weer heen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid