facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Canotier

Le Canotier

Info

Le Canotier est un restaurant convivial mais aussi une brasserie contemporaine au coeur de Tilff, au pied de l'église Saint-Léger.

Geschiedenis

Le Canotier est un restaurant convivial mais aussi une brasserie contemporaine au coeur de Tilff, au pied de l'église Saint-Léger.



"Le Canotier, c'est un restaurant convivial mais aussi une brasserie contemporaine qui vous offre une carte très variée renouvelée plusieurs fois par an, mais aussi de nouvelles suggestions originales toutes les semaines. Impossible donc de ne pas trouver de plats qui vous conviennent ! L’après-midi, une petite restauration vous est proposée."
Adres: Place Roi Albert 4 , Esneux 4130, BE
Telefoonnummer: 04 388 19 55
Stad: Esneux
Route: Place Roi Albert 4
Postcode: 4130



op zoek naar gerelateerd: le canotier bohan, chalet huren aan de semois, vakantiewoning te huur semois, chalet te huur vresse sur semois, vakantiehuis ardennen bohan, de wandelhut bohan, chalet te huur in de ardennen, chalet te koop bohan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Amirauté L'Amirauté 98 meter 10 van onze vrienden waren binnen aan het eten toen wij later toe kwamen om in de bos...
Recensies
Gezellig plekje maar we moesten 1,5 uur wachten op ons eten. Ook was ons eten verkeerd aangeslagen op de rekening en toen we er wat van zeiden werden de obers boos in plaats van iets van de rekening af te halen. Belachelijk. Ik kom hier niet meer terug.
Heel lekker, Luikse bouletten super saus, vriendelijk en gezellig terras, véél publiek, t was de moeite
Toevallig langsgekomen. Onverwacht lekker gegeten
Prachtige omgeving met een mooi terras in een zeer goed onderhouden tuin. De gerechten zijn genereus en smakelijk. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. We zullen terug komen !
Een plek waar je prachtig wordt ontvangen. Foodservice, perfect, een echte aanrader!Eten: 5/5
We kwamen die dag om 5 uur eten en dat was een hele leuke ontdekking. Warm welkom, snelle en efficiënte service, alles in een goed humeur. Het kader is echt mooi. De gerechten waren allemaal erg goed. De wachttijd tussen deze goed in evenwicht. We hebben een geweldige tijd gehad dankzij jullie en we zullen zeker terugkomen! Dankjewel.
Prachtig kader, goede brasseriekeuken met zeer goede producten, maar de service viel ons enorm tegen. De wachttijd is lang het restaurant zat wel vol maar er was voldoende personeel en over het algemeen is de sympathie niet per se bij de afspraak. Een dag "zonder", misschien. Maar ik beveel dit restaurant aan.Eten: 4/5
We gingen naar dit mooie etablissement voor een familiemaaltijd. Iedereen heeft wel iets naar zijn zin gevonden. Hij had echter kleine incidenten: het speciaalbier geserveerd in een wijnglas, de witte wijn niet gekoeld we moesten om ijsblokjes vragen, een fout bij het bestellen van desserts die toch werd gefactureerdEten: 5/5
Kwaliteitsproducten heel goed gewerkt, we hebben genoten! De plek is geweldig! Aan de andere kant, een wijnglas geven om een ​​speciaal biertje te drinken en een traditioneel mes om vis te eten, niet fijn. Het personeel leek niet blij om daar te zijn, geen "eet smakelijk", "hoe gaat het?" , "Wil je wat extra brood?" “, jammer als je de prijs van de bijtelling ziet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid