facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Cadran

Le Cadran

Info

@CadranLiege

Geschiedenis

2700 m2 en plein centre de Liège
Le Cadran, c’est l’histoire de lieux oubliés, de couloirs abandonnés, d’espaces sous terrain désertés au coeur même de la Cité ardente. Une jeune équipe découvre le potentiel de ces vastes espaces souterrains au cachet unique et entreprend leur métamorphose en un nouveau lieu d’exception dont la seule visite est une expérience en soi. Le Cadran, un espace entièrement modulable selon vos envies et vos projets événementiels.

OBJETS TROUVES: envoyer un mail avec la description de l'objet à [email protected]. 10 jours après événement, les objets qui n'auront pas été réclamés seront déposés dans un magasin Terre. Les papiers d'identité seront remis à la Police.

Adres: Rue de Bruxelles 23 , Liege 4000, BE
Telefoonnummer: 04 375 47 09
eb.nardacel@ofni
Stad: Liege
Route: Rue de Bruxelles 23
Postcode: 4000


Recensies
Zijn er naar een optreden geweest, 5€ voor een biertje.. naja.. de locatie zelf is best ok. Hadden geparkeerd in een ondergrondse, deze bleek midden in de nacht te sluiten.. hebben dan maar een paar uur rondgedoold in Luik stad tot ze om 7.30 weer opende. Dus, leuke keet, slechte ervaring
Een unieke discotheek die je nergens anders vind. Een oud metrostation omgebouwd tot dancing is echt een unieke ervaring.
Unieke omgeving, prachtige sfeer en coole evenementen.
Het was aangenaam . En ga zoizo nog eens naartoe
Mooie grote zaal in het ondergrondse
Atypische setting, van buitenaf gezien lijkt het niet veel, maar het is vrij groot als je eenmaal door de deuren gaat om binnen te komen. Het is correct zonder gek te zijn. De toiletten zijn daarentegen niet geweldig, eindelijk aan het einde van de avond zul je het me vertellen Aan de andere kant een grote zwarte vlek op de rokerij!!! Het zou heel verstandig zijn om rookafzuigers te plaatsen, want op een gegeven moment werd het niet meer ademen en prikte het in de ogen. Bovendien is het een fijne plek.
Geweldig plek. Ik ging daarheen met de dansgroep "Up Zone" voor hun show op het Halloween-feest. Mooie lay-out, relatief goede klantenkring, goede sfeer.
Leuke ervaring in het algemeen. De kamer is lang maar vrij smal. Het personeel is bekwaam. De prijzen zijn relatief duur. De rookruimte is een infectie. De toiletten zijn oké.
Als je te veel geld hebt en je je slecht welkom wilt laten voelen in een etablissement, moet je daar absoluut heen. Personeel in de garderobe helemaal niet vriendelijk, zelfs onaangenaam, verschillende mensen zijn hun persoonlijke bezittingen kwijtgeraakt in de garderobe terwijl wij de garderobe betalen zodat het niet gebeurt, bovendien is de prijs veel te hoog! De drankjes zijn aan Parijse prijzen, het geluid komt amper boven de 105 db uit! Ik ga daar nooit meer terug!
Dé plek van het moment om uit te gaan in Luik. Een beetje griezelig in de vroege uurtjes. Slecht geregeld want als er veel mensen zijn, moet je "vechten" om in de pit te komen en de DJ te zien! Niet gemakkelijk om gratis parkeergelegenheid te vinden. Maar dat is nog steeds waar het is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid