facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Borsalino

Adres: Rue Charles Duvivier 2 , Leuze-en-Hainaut 7900, BE
Telefoonnummer: 069 66 66 48
Stad: Leuze-en-Hainaut
Route: Rue Charles Duvivier 2
Postcode: 7900


Recensies
Walgelijk! Zeer slechte belegpizza. GAT in de pizza het is de ham die het deeg maakt, het kleeft aan het karton. Een pizza ham champignons en extra kaas.. Doen ze er mais in? Misschien verkeerd begrepen aan de telefoon, maar gezien de pizza is het meer te verontschuldigen.. We zoeken de kaas... Kortom, raad deze plek helemaal niet aan en zal zeker niet teruggaan. Jammer dat ik niet weet hoe ik afbeeldingen moet ondersteunen ..
We hebben al 2-3 keer pizza's besteld bij dit etablissement thuisbezorgd en elke keer lopen we al gauw 1u-1u30 achter op de afgesproken bezorgtijd! En bovendien zijn ze erg onbeleefd!
Dit is een pizzeria die goede pizza's maakt. Er is een goed assortiment om uit te kiezen, de bediening is vriendelijk en ze zijn op tijd: je kunt je pizza's verwachten als ze zeggen dat je moet komen. De kwaliteit van de pizza's is goed, ze zijn niet de meest bijzondere, maar ze zijn toch lekker en hun prijs is goed. Ik heb er niet gegeten, maar het lijkt vrij klein van binnen. Hun locatie is op de hoek van de straat, maar er is geen parkeergelegenheid, dus verwacht te parkeren op het kerkplein als je daar naartoe wilt.
Veruit de beste pizza's.. Ondanks inderdaad een soms wat lange vertraging.. Maar het wachten is het waard! Verse producten! ik ben nog nooit teleurgesteld..
Niet zo blij met het pizzadeeg dat niet knapperig is. Ik belde om 3 pizza's en toen we ze kregen was het koud. Ik raad het helemaal niet aan
Teleurgesteld! Gisteren hebben we een bestelling geplaatst om mee te nemen, we krijgen te horen dat we om 19.15 uur moeten komen. de deur was gesloten en er was weinig professionaliteit gezien de beledigingen die we van buitenaf hoorden. .
Echt heerlijk ! Aan te bevelen... AARZEL NIET. Kwaliteit - Onverslaanbare prijs. Bezorgservice ten top!!
Zeer goede pizza maar het wachten is lang
Het is 2 uur geleden dat ik besteld heb en hij mag me nog niet
Onze oude buren. Zeer gastvrije, super goede en grote pizza's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid