facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le bistrot des 9 bonniers

Le bistrot des 9 bonniers

Info

Esprit bistrot pour ce Resto de qualité, spécialité de viandes et de cuisine à l ancienne !
Salades, et spécialités saisonnières, terrasse et tranquillité

Geschiedenis

Cuisine à base de produits frais et du terroir. Nous changeons la carte tout les deux mois. Nous organisons différentes fêtes (anniversaires, événements divers)
belle terrasse, en pleine nature à cinq minutes de la ville. grand parking.
Endroit idéal pour passer un bon moment en famille ou entre amis. Les boissons changent également au fil des saisons, bières au fut, carte de vins commencent à 15 euros la bouteille

Adres: 6F, rue de la Neuville, 4500 Tihange, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 085230208
Stad: Tihange
Route: 6F, rue de la Neuville
Postcode: 4500


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Dinsdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: 9 Bonniers tennis, Brasserie des 9 Bonniers, Restaurant Tihange, Tennis Tihange, Tihange 4
Recensies
Zeer goede keuken, supervriendelijke en attente baas, goede prijs-kwaliteitverhouding, alleen een beetje luidruchtig met de veteranen, maar dat heeft onze avond niet bedorven, hun dessert, een moordenaar...Eten: 5/5
Deze 14 februari was een eerste keer voor ons. En we hebben er echt van genoten. Of het nu gaat om de sympathie en behulpzaamheid van de mensen in de eetzaal of de kwaliteit van de aangeboden gerechten. Van onze kant we waren met 3, een echte smaak en visuele traktatie van onze gerechten van voorgerecht tot nagerecht. Persoonlijk denk ik dat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. We hebben echt een geweldige avond gehad. Met dank aan het team.
Eerste bezoek gisteren, 22 oktober. Verrast door de lage prijzen in drank en menu. Kwaliteitsservice. De eigenaar zorgt goed voor zijn klanten. Erg aardig. Gemakkelijk parkeren, grind. Het is rolstoeltoegankelijk. De baas kwam ons zelfs helpen. Omdat ik niet heb gegeten, zal ik de afwas een andere keer noteren. Fondues en raclettes zijn gepland voor het winterseizoen. Het gebied is al klaar. De baas raadt aan om voor de restauratie te reserveren, om een ​​nare verrassing te voorkomen. Belangrijk kenmerk, er is een AED in de inrichting, het is een defibrillator Het is een plek die ik aanbeveel. Deze keer zaterdag 29 oktober terug in een restaurant. Eerste bezoek aan het restaurant en ik moet zeggen dat het erg goed is. De gerechten zijn zeer goed gepresenteerd, netjes. Ik nam een ​​entrecote, perfect gebakken en gerespecteerd. Een goede salade met vinaigrette apart. Frieten geserveerd in een kegel. Belangrijk, ik waardeerde het zeer dat het bord en het kleine potje saus werden verwarmd. Veel minder warmteverlies en ik kreeg mijn vlees niet koud. Ongeveer 40 minuten tussen onze aankomst en het opdienen van het gerecht, geen voorgerecht genomen. Dit zeer correct. De service is erg goed. Zeer attent voor klanten. Kwaliteitsservice. Een goede sfeer. Er waren jonge kinderen, en het was erg vriendelijk. Betaling met creditcard aan tafel. Rolstoeltoegankelijk restaurant, door te reserveren voor de zekerheid van de beschikbare ruimte. Ik raad deze plek ten zeerste aan.
Top gastvrijheid en heerlijk eten! Ik zal zonder aarzeling terugkomen Vegetarische menuopties: Heerlijke pasta met spinazie en ricotta
Uitstekende brasseriekeuken en een heerlijk terras. Uitgebreide kaart.
Geweldige keuken! Originele en zeer goede Burger recepten... Kortom, de beste brasserie van de regio!
Ik ben nogal verrast als ik de twee Google-recensies zie bij het zoeken naar het telefoonnummer vandaag, want het weerspiegelt helemaal niet dit leuke kleine familierestaurant, de TripAdvisor- of Facebook-recensies bewijzen het... Ik ben er meerdere keren geweest en ik ben altijd heel goed ontvangen en heb altijd goed gegeten. Bijna alles is huisgemaakt zoals hun Luikse balletjes, kwaliteitsproducten en redelijke prijzen het is ook geen spaghettibolo's of croque monsieur.... Dus tijdens interclub en mooi weer zoals nu, is er natuurlijk niet altijd alles, maar het is ook een bewijs dat veel dingen zelfgemaakt zijn en dat de vriezer niet vol zit met voedsel. en er is altijd iets... De vader en de zoon in de keuken, de moeder in de eetkamer, altijd in een goed humeur en luisterend naar klanten, naast wat ik al eerder zei, dat is alles wat ik zoek om een ​​hapje te eten:
Een veilige gok, zeer goede bistro in een zeer rustige omgeving en zeer vriendelijke service!
Een goede verrassing! Ondanks de vrij eenvoudige kaart staan ​​er klassieke kwaliteitsgerechten in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.
Ongelooflijke service, buitengewoon personeel en een gevarieerd en gevarieerd menu zonder een al te druk menu. Dit restaurant is gewoon perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid