facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Beau Ballon

Le Beau Ballon

Info

Ruime keuze aan ballonnen en balllondecoratie voor alle gelegenheden.
Le Beau Ballon is een divisie van La Belle Fleur



"Bij La Belle Fleur vind je leuke geschenken voor elke gelegenheid. Van bloemen tot ballonnen, kaarsen, ....teveel om op te noemen. Breng ons gerust even een bezoekje.Onze topper: ontbijt aan huis met bloemen"
Adres: Guido Gezellestraat 18, 8520 Kuurne
Telefoonnummer: 0473472880
Stad: Kuurne
Route: Guido Gezellestraat 18
Postcode: 8520


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 13:30 - 18:30
Zondag: 10:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen Verbeke Kuurne Bloemen Verbeke Kuurne 477 meter Aurélie is echt een schatje. Kan boeketjes maken waarvan je altijd moeite ondervindt ...
Help To Clean The Ocean Help To Clean The Ocean 662 meter H2O is een leeronderneming van 6 studenten Businesssmanagement in VIVES Kortrijk. Hel...
Silk-E-Flowers Silk-E-Flowers 1 km Zeer professioneel, erg behulpzaam, perfecte communicatie. We werden erg goed geholpe...
Parketcenter Parketcenter 2 km We zijn goed geïnformeerd en geholpen geweest! Een aanrader
Colora Kuurne Colora Kuurne 2 km Heel tevreden over Colora Kuurne. De mensen kennen hun vak, maken tijd en geven desku...
Recensies
Fantastische winkel en een zeer creatieve madam! Niets is onmogelijk! Lukt het niet zoals jij het in gedachten had? Dan denkt ze mee tot een nieuw en vaak zelfs beter idee! Zo maakte ze een luchtballon pampertaart voor de firma waar ik werk en een babyshower in een ballon tijdens lockdown voor een vriendin van me als vervanging voor een echte babyshower. Kei tof! Voortaan ga ik nu altijd naar daar voor toffe geschenken zowel privé als zakelijk!
Zeer vriendelijke en persoonlijke service. We bestelden hier een ontbijtpakket aan huis geleverd. Zeer uitgebreid assortiment, exact geleverd zoals afgesproken. Bedankt!
Eerste bestelling gedaan, een verwenpakket, ontbijtbon, en bloemetjes besteld voor onze schoonouders. Prachtig pakket, alles dik in orde, met de meeste zorg gebracht. Een superleuk cadeau om te geven, hier bestel ik zeker nog!
Ik heb al 2 keer een bestelling van bloemen en geschenkje voor verjaardag gedaan bij Fanny. Vlotte levering aan huis, en mooi verzorgd. Een echte aanrader, zeker in Coronatijden is het gemakkelijk dat je dit telefonisch kan bestellen en laten leveren. Veel dank Fanny!
'La belle Fleur' verzorgde onze huwelijksdag van bloemen, corsages, huwelijkskaars, aankleden van de kerk en zaal. Alles tip top inorde! Zeker een aanrader! Graag willen we je via deze weg nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de vlotte samenwerking en het mooie werk dat je afleverde! Bedankt Fanny, om er een pareltje van te maken! We zijn terecht fier dat jij deel uitmaakte om er de mooiste dag van ons leven van te maken! Groetjes, Koen
Top ontvangst met vakkundige uitleg!
Net een LUXE ontbijt laten brengen voor mijn vrouw haar verjaardag... en WOW Volledig corona proof geleverd, meer dan voldoende en een grote variëteit. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste!
Een gezellige winkel met heel leuke toffe dingen die je kan laten personaliseren en die je nergens anders vindt. Voor een uniek cadeau ben je daar aan het juiste adres. Een vlotte en supervriendelijke en persoonlijke service. Doe zo verder Fanny op naar de volgende 10 jaar!
Mooi ontbijt. Gevarieerd aanbod, ruimschoots voldoende. Mogelijkheden om extra aan te vullen met bepaalde producten. Vers en lekker. Enige kleine tip : poffertjes en vleeswaren best scheiden smaakten sterk naar salami.
Prachtig boeket gewonnen ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van La Belle Fleur. Een heel gezellige winkel waar je nog veel meer vindt dan alleen maar bloemen. Proficiat Fanny.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid