facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Baron Brasserie - Restaurant

Le Baron Brasserie - Restaurant

Info

Entrez dans cette charmante taverne où vous retrouvez cette ambiance propre aux Ardennes. Kom binnen in de gezelligste brasserie in de Ardennen.

Geschiedenis

Entrez dans cette charmante taverne où vous retrouvez cette ambiance propre aux Ardennes. Kom binnen in de gezelligste brasserie in de Ardennen.



"Le Baron, al sinds 1883 staat het pand trots aan de top van de Watervallen van Coo. Kom binnen in de oergezellige brasserie, je vindt er precies die sfeer die hoort bij de Ardennen. Bij Le Baron kun je ook terecht voor een heerlijke maaltijd. In de uitgebreide menukaart vind je de lekkerste gerechten voor lunch en diner. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden. Le Baron beschikt over 6 vakantie-appartementen voor 2 of 4 personen. De locatie is perfect. Coo ligt in het centrum van de Ardennen, waardoor je gemakkelijk daguitstapjes kunt maken."
Adres: Petit - Coo, 6 - aan de watervallen van Coo, 4970 Stavelot
Telefoonnummer: +3280684676
Stad: Stavelot
Route: Petit - Coo, 6 - aan de watervallen van Coo
Postcode: 4970



op zoek naar gerelateerd: brasserie le baron, eten in stavelot, restaurants coo, restaurant petit coo, restaurant stavelot, uit eten in stavelot, restaurant stoumont, restaurant le baron
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La table de Figaro La table de Figaro 4 km Goed eten , waar voor je geld. Fijne bediening.mooie lokatie op het plein.
Romantik hotel Le Val d’Amblève Romantik hotel Le Val d’Amblève 4 km Hotel en conferentie gebruikt en was geweldig Jammer dat het internet het niet deed. ...
L'épicurieux L'épicurieux 5 km Goed om een dagschotel te eten, verzorgd...., lekker wijntje ook en een eerlijke prij...
Recensies
Over het algemene een leuke zaak om te gaan eten. Lekker eten en snelle bediening! Wij waren met een grote groep en alles verliep zeer vlot. Bij ons was Nederlandstalige bediening zelfs mogelijk. De reden waarom ze geen 5* krijgen is omdat 3 personen onder ons gezelschap de black Agnus besteld hadden. Hier zat zeer veel pees aan terwijl het toch gaan om een stuk vlees van 40€ gaat. Helaas mindere kwaliteit en het zeker niet waard. Over de balletjes niets dan lof! De ribbetjes waren wel van goede kwaliteit en lekker.
Vorige week gegeten bij Le Baron in Coo. We waren met een grote groep en ondanks dat we binnen hadden gereserveerd konden we er ook voor kiezen lekker buiten te zitten. Dit hebben we dan ook gedaan; leuk uitzicht op de brug en de omgeving. Toen het later begon te regenen werd er direct alsnog binnen een tafel voor ons klaargemaakt, heel fijn! Ik had een tomatensoep vooraf, die was lekker, maar niet heel bijzonder. Als hoofdgerecht had ik de zalm in roomsaus, deze was erg lekker en het was fijn dat er wat groente bij zat. Ruime porties friet ernaast met royaal mayonaise. Service was goed, werd Nederlands gesproken dus dat scheelde vertalen naar Frans of Engels. Iemand in ons gezelschap is lactose-intolerant, ook met hem werd goed meegedacht in opties. Vriendelijk personeel, niet heel bijzonder maar wel lekker eten en een leuke plek. Ik zou het aanraden!
Het eten en de service was goed. De portie frietjes was niet zo groot. Eigenlijk 1 portie voor 2 personen. Frietjes bijbesteld en daarvoor 3 euro betaald.
De go-to plek als je in de provincie Luik bent en van dinner met een view wilt genieten. De salade scampi is super lekker en het was geniaal dat ze frieten erbij hadden gedaan omdat ik geen brood mag. Echt een aanrader!!
Vandaag hier heerlijk gegeten met z'n 7 het eten was erg goed. Het personeel was erg goed vriendelijk. De gehaktballen van de chef met jacht saus aanrader! De 9 jarige orval ook erg lekker! Wij gegeven tiramisu altijd een cijfer deze krijgt een 8 hij kan wat meer chocolade gebruiken.
Heerlijk gegeten, gastvrij en leuk voor gezinnen met kinderen. Parkeren: Er is weinig plek om direct aan Coo te parkeren, net buiten deze toeristen plek zijn er meer plekken vanuit daar is het max 5 min lopen. Motoren zijn uiteraard ook welkom.
Heel lekker gegeten en het is voldoende. Streek bier is ook lekker.
Restaurant is zeer leuke stijl ingericht, warm en charmant. Vooral als je gereserveerd hebt, anders wordt je een beetje verder in een zaaltje gezet dat iets minder warm is ingekleed. Ik had de burger samen met de kaas en pepersaus was dat echt een top combinatie!! Pasta's van mijn tafelgenoten waren goed maar niet overdreven smaakvol. Zeker en vast goed prijs-kwaliteit hier! Ik kom graag nog een keertje terug.
Pluspunten: - Heerlijk eten. - Vriendelijk personeel. - Ze spreken meer talen dan alleen Frans. Minpunten: - Er kwam een meid binnen gestampt, ging achter een laptop zitten en ze begon naar het personeel te schreeuwen. Dat haalde de sfeer heel erg omlaag, maar het meest verrassend was dat het personeel als hondjes op haar reageerde.
Gezellig restaurant, vriendelijk personeel en lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid