facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Baccanti

Adres: Waaistraat 14 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 233 49 11
Stad: Gent
Route: Waaistraat 14
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: food gent, speciale restaurants gent, restaurant gent open op zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Georges4 Georges4 402 meter Achtergebleven etiquette. Frietjes op een klein plat bord rap koud. Garnaalkroketten ...
Patyntje 1928 Patyntje 1928 3 km Veel te dure prijzen voor wat we op ons bord geserveerd kregen ! Wat een onbeleefd pe...
Recensies
Zowel de inrichting als het eten ademt authenticiteit uit. Wat een prachtige plek om gezellig te tafelen. Een goed uitgedacht menu met een mooie variatie aan smaken. Super lekker. Meraviglioso! I really recommend you to enjoy the excellent Sicilian cuisine 'Al Sikulo'.
Vleesmenu genomen: voorgerecht en eerste schotel waren prima, hoofdschotel viel tegen. Slechts 2 rode wijnen die je per glas kon kopen... Had er meer van verwacht.
Sfeervol restaurant met vriendelijke bediening en een prettig ritme tussen de gangen. De prijs-kwaliteit viel ons echter wel tegen. Wij hadden meer van zowel de bereiding als de originaliteit vooral van het vega of veggie-menu meer verwacht.
Venkel was aangebrand zwart! en duidelijk bewust omgekeerd op het bord gelegd. Niets speciaals en daardoor prijs/kwaliteit duur! Ondermaats. Ook niet echt vriendelijk.
Heel authentiek en zeer gezellig. We komen zeker nog eens terug.
De degustatiemenu is een aanrader! Zeer lekkere en originele gerechten. Mooie wijnkaart. Zeer vriendelijke bediening. Gezellige, rustige sfeer. Top!
Kort samengevat: voor 52€ voor een degustatiemenu kan je elders veel beter eten. De wijn en Prosecco was heel lekker maar daarvoor ga je niet Siciliaans gaan eten. Teleurgesteld naar huis gegaan.
Heerlijk lekker eten, echt Italiaans! Prijzen vallen ook reuze mee!
Heerlijk gegeten! Fijne sfeer.
Fantastisch lekkere Siciliaanse keuken aan een heel eerijke prijs. Warm aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid