facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LCPD.be

LCPD.be

Info

The official Facebook page of LC Photography & Design.

Photography - [email protected]
Design - [email protected]
www.lcpd.be

Geschiedenis

BEELD
✔︎ Nikon D7100
✔︎ Nikon D750
✔︎ AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G
✔︎ AF-S NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G
✔︎ AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8 G ED
✔︎ AF-S 70-200mm f/2.8G ED VR II
✔︎ Tokina 11-20mm f/2.8 ASPHERICAL
✔︎ LEE Big Stopper
✔︎ Speedlight SB-700
✔︎ Mobiele fotostudio



"Hallo! Ik ben Lieselotte Claesens. Al van jongs af aan ben ik enorm gefascineerd door dieren. Naarmate ik ouder werd ben ik me ook meer voor fotografie beginnen interesseren.Ondertussen heb ik heel wat ervaring met het fotograferen van dieren in binnen- en buitenland. Ik specialiseer mij heel bewust in het fotograferen van honden, paarden en katten omdat ik er zelf een bijzondere band mee heb. Die passie voel je vast en zeker wanneer je met mij gaat samenwerken.Mijn klanten zijn heel divers. Particuliere honden-, paarden of kattenbezitters, honden- of paardentrainers, fokkers van honden, paarden of katten, dierenklinieken, merken van producten voor honden, paarden of katten,… Bekijk zeker mijn portfolio ;-"
Adres: Weertstraat 66, 2880 Bornem
Stad: Bornem
Route: Weertstraat 66
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Paarden fotoshoot prijs, Hondenfotograaf, Paard huren voor fotoshoot, Goedkope paarden fotoshoot, Hondermooi, Equininetales, Paarden fotograferen, Honden fotoshoot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Serge Fotografie Serge 1 km Fotografie Serge
Phokas Fotografie Phokas Fotografie 6 km Zeer vlotte en supersnelle service! Onze zoon was nog maar net geboren of we hadden o...
Recensies
Een zeer fijne ervaring voor zowel Chopin als voor onszelf. Was even afwachten of ons Duits Dogje de juiste poses zou willen aannemen tijdens de shoot, maar daar had Lieselotte een aantal trucjes voor. Er was ook voor een mooi moment op de dag gekozen zodat licht en kleuren mooi tot hun recht kwamen. Wij zijn heel blij met het resultaat! Een aanrader!!
Lieselotte heeft prachtige foto's gemaakt van mijn merrie. De shoot zelf was heel ontspannen, ze wist precies welke poses ze wou en hoe ik dat moest doen. Er waren wel wat vliegende beestjes waardoor mijn paard moeilijk bleef stilstaan, maar voor Lieselotte was het heel belangrijk dat we ons daar niet in opjaagden, wat een gerust gevoel gaf. De foto's tonen heel spontaan, en geven me iets om mijn paardje voor altijd te kunnen koesteren. Merci Lieselotte!
Een fijne shoot achter de rug met Lieselotte. Wat zenuwen op voorhand of mijn Berner wel ging luisteren op locatie maar mbv wat trucjes van Lieselotte was het toch een heel geslaagde shoot. Ze is heel geduldig en let wel echt op het welzijn van je dier. 2 dagen nadien kreeg ik al een eerste afgewerkte foto en m’n persoonlijke gallerij.. 2 dagen na m’n keuze kreeg ik de afgewerkte foto’s al.. Heel blij met de goede en vlotte service
Het stond al lang op mijn bucket list om eens een fotoshoot te doen samen met mijn Duitse herder. Ik wou niet te gewoon en wou een leuke locatie. Lieselotte dacht ook graag met me mee na en zo gingen we naar een locatie die dan ook nog eens op mijn bucket list stond ;. Mijn Duitse herder is een echte werkhond en daardoor geen lange stilzitter...een uitdaging voor de fotograaf. Maar zeer tevreden over hoe de foto's zijn geworden. Hiernaast volgde ik ook nog workshop bij Lieselotte. Weer goed kunnen oefenen en dingen bijgeleerd om mijn eigen hondenfotografie naar een beter niveau te tillen.
De begeleiding door Lieselotte was van begin tot einde heel goed. Ze neemt voldoende tijd zodanig dat mijn hondje zich gerust voelde. De foto’s nadien zijn heel mooi. Een aanrader! Dankjewel Lieselotte.
Lieselotte slaagde er in om onze familie en 4 honden allemaal mooi op foto te krijgen in een heel erg mooie omgeving. Ze weet duidelijk waar de goeie en rustige plekjes zijn om je dieren ongestoord op foto te kunnen vastleggen. Ik zou het zeker aanraden!
Ik heb het boek aangekocht en nog geen seconde spijt van gehad! Wat een prachtig boek! Heel duidelijk in mensentaal uitgelegd hoe je fototoestel werkt en waar je moet op letten wanneer je gaat fotograferen. Als je nog twijfelt om de aankoop te doen, niet doen, het boek is elke cent waard!!
Onze eerste fotoshoot bij Lieselotte was direct een schot in de roos. Lieselotte had de hele tijd goede tips om onze speelse Nelson en alle familieleden op hun gemak te stellen. Alles verliep efficiënt, rustig en aangenaam. Over de hele lijn een leuke ervaring met prachtige foto’s als resultaat. Dankjewel!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid