facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LBoss CarSelect

LBoss CarSelect

Info

The partner for your automotive dreams. We're specialized in selling/buying cars, Customization/ Restoration projects and car detailing. We're young and driven by passion, just like you.

Follow us, we welcome you in our community.

Geschiedenis

Wij zijn consultants in de autowereld, allround in automotive. Een jong en dynamisch autobedrijf van vader en zoon Serge en Lorenzo Bosmans.



"A young and dynamic family dealership from Lorenzo en Serge Bosmans. Driven by a passion for cars our goal is to provide our customers with the best automotive service by sharing our passion and knowledge.We’re specialized in searching and selling daily drivers, sports cars, luxury cars and young- and oldtimers. Minimal effort for our customers and a maximum output ensures optimal experience in the buying or selling process of your car.You can also call us to customize, restore, maintain and car detailing of the highest quality. We think cars."
Adres: Energielaan 15, 3650 Lanklaar, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32477808460
Stad: Lanklaar
Route: Energielaan 15
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Porsche Taycan Cross Turismo kopen, Chronosgrijs Audi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volvo Jacobs Dilsen Volvo Jacobs Dilsen 4 km Super vriendelijk en behulpzaam. Staan klaar voor hun klanten.
Oldtimer Maasland Oldtimer Maasland 5 km Verkoop van kwaliteits oldtimers Overname van uw oldtimer Aankoop oldtimers
Recensies
correcte, snelle en gepassioneerde service! Lorenzo heeft een passie voor auto's en dat merk je direct. het leveren van het voertuig is exact hoe elke auto liefhebber het zou willen. LBoss Carselect is zeker een aanrader! Thanks for everything.
Allereerst zeggen dat we zeer tevreden zijn over de prima samenwerking met Lorenzo. Hij is de volle 5 sterren waard. Heb onlangs hem mijn 964 porsche aangeboden voor verkoop. Deze was binnen 1 week verkocht das wel heel straf Alles correct verlopen volgens afspraak. Meer kan een mens niet wensen. Proficiat Lorenzo met je prachtige zaak en je manier van zaken doen. Zeer professioneel en betrouwbaar. Een echte aanrader voor iedereen. Rob en Linda
Niets dan complimenten voor Lorenzo! Via via bij hem terechtgekomen met de vraag om een wagen voor mij te zoeken. Uiteindelijk zelf een wagen gevonden, die probleemloos geïmporteerd werd door Lorenzo. Hij antwoordde altijd snel op mails en telefoontjes, zelfs als hij in het buitenland vertoefde. Ik rij nu een maandje rond met de wagen en hij is echt top! Super ervaring dus!
Heel erg tevreden!! Auto gezocht, gevonden en in laten voeren door L Boss. Lorenzo heeft ons heel erg goed geholpen! Top advies Snelle service Professioneel Hier komen we zeker terug voor de volgende auto!!
Goede afspraken, snelle en vlotte levering van het voertuig. Een aanrader
Lboss CarSelect gevraagd om een auto uit Duitsland te importeren . Alles zeer correct , professioneel en snel in orde gebracht . En dit terwijl ze kwa prijs ook nog eens goedkoper zijn als anderen . Ook een zeer duidelijke uitleg gekregen bij ontvangst van de wagen . Als auto liefhebber bent u bij hun aan het juiste adres .
Super service, zowel bij aankoop/zoeken, verkoop, detailing… zoals het hoort. Wij zijn super tevreden, ook de volgende opdrachten zullen zeker voor LBoss Carselect zijn!
Correct, communicatief, vakkennis, servicegericht, betrouwbaar. Dat zijn de woorden welke van toepassing zijn op Lorenzo als zaakvoerder van deze kwalitatief sterke onderneming. Tip: niet te groot worden als onderneming dan blijft de aandacht voor de klanten
Goede communicatie en alles vlekkeloos afgehandeld met de Duitse verkopende partij en de Nederlandse financierende partij! Kortom: wij gaan zeker nog eens gebruik maken van de services van LBoss!
Super vriendelijk en gedreven persoon. Bij problemen gebeld en er werd snel actie ondernomen. Goede service en prima selectie aan autos te zien in de garage. Als je nog op zoek bent naar je droomauto, neem dan zeker eens een kijkje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid