facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laviolette/Frederic

"Optique Laviolette est votre opticien dans le quartier ULB - Ixelles. Non loin d'Uccle, Auderghem et Watermael. Venez y découvrir toutes nos marques de lunettes Ray Ban, Safilo, Kinto, ... ainsi que toutes nos lentilles de contact et produits adaptés."
Adres: Avenue de la Bugrane 60 , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 268 34 41
Stad: Brussel
Route: Avenue de la Bugrane 60
Postcode: 1020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rombout/J.-P. Rombout/J.-P. 285 meter
Lin et Soie Lin et Soie 521 meter
Decoration Grooten Decoration Grooten 2 km Zeer goed gezelschap.
Tecnoflex Tecnoflex 3 km Ons raam dat we bijna 10 jaar geleden door Tecnoflex hebben laten plaatsen, sloot nie...
Atelier MB Atelier MB 3 km Dit is van mij!!!.
DS La Bunicuta DS La Bunicuta 3 km Omdat ik een pakket moest ophalen dat daar door GLS was afgeleverd, ging ik daarheen....
Laurenty Laurenty 3 km Vandaag CDI getekend super blij en goed ontvangen door het hele team
A.G.L. A.G.L. 3 km
Decoloris Decoloris 4 km "Nous proposons tous types de travaux de rénovation d'intérieur. Qualité et ...
Abihome Abihome 4 km 5 sterren voor Abihome! Je merkt meteen dat Abihome veel ervaring heeft binnen de sec...
Garfer Garfer 6 km
Recensies
Familiebedrijf altijd ten dienste van de klant, gevarieerd aanbod aan competitieve prijzen voor kwaliteit, grote vaardigheid in het aanpassen van multifocale lenzen, uitstekend advies ook voor contactlenzen.
Hallo, Ik stopte bij deze opticien op weg naar de universiteit om mijn neuskussentjes te laten vervangen. De dame die voor mijn bril zorgde was erg aardig. Ik kan niet zeggen wat ze precies met mijn bril heeft gedaan, maar ze heeft ze in betere algemene staat aan mij teruggegeven dan aanvankelijk. Ik ben zeer tevreden en de winkel is erg schattig. Ik raad ten zeerste aan ! Dit zeer warme winkeltje verdient wat meer belangstelling!!!
Ik beveel de diensten van de LaViolette opticien ten zeerste aan! Het is een klein familiebedrijf waar je snel en altijd met een glimlach wordt bediend. Ze zijn geweldig!
Onberispelijke service, kwaliteitsbrillen en lenzen, ruime keuze aan modellen,... Meneer Laviolette geeft zeer goed advies. We kochten allemaal onze bril, vizier, zonnebril, ... Hier komen we terug als we een nieuw paar nodig hebben.
Uitstekende service en gedegen advies in alle situaties! Onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding!
Ik koop al jaren mijn bril bij deze winkel. De heer Laviolette en zijn dochter vallen op door hun ernst, hun competentie en hun vriendelijkheid. Ik vind hun kat ook erg mooi, goed afgestemd op de winkel...
Warme en vriendelijke plek. Attent en attent, de twee opticiens zorgen goed voor je! Ze hebben een grote keuze aan monturen en aandacht voor detail. Ik ben al meer dan 15 jaar trouw aan deze plek en ik ben niet van plan om te veranderen!
Super aardig en heel correct. Er was een probleem met een van mijn brillen en die werd onmiddellijk in mij veranderd. Ik raad ten zeerste aan.
Erg blij met onze aankoop en een onberispelijke service na verkoop
Een dorpsopticien, met al zijn kwaliteiten nabijheid, vriendelijkheid, flexibiliteit maar in een metropool. Een zeldzaamheid, ga ervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid