facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAVABEAU

LAVABEAU

Info

een wellnesshoeve waar je kan genieten van tal van relaxerende massages, lichaamsbehandelingen en verzorgingen, alsook relaxen in de privésauna ...



"Volledig gerestaureerde wellnesshoeve waar je kan genieten van verzorgingen, massages, arrangementen enz... en een privesauna met stoombad, infraroodbarrel, jaccuzzi en zoveel meer."
Adres: Ten Bos 30, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053704333
Stad: Erembodegem
Route: Ten Bos 30
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Lab by Bianca Colman Beauty Lab by Bianca Colman 1 km HardGel en soakoff(gellak)-Verlengingen-NailArt Wimperlifting:volume lash lifting Pow...
Parfumerie Tina Parfumerie Tina 2 km Vriendelijke bediening, veel info en exclusieve producten!
Lashes By Sésé Lashes By Sésé 3 km In 1 woord; GEWELDIG! Altijd alles tot in de puntjes in orde, zeer hygiënisch en top ...
Beauté  Bizarres Beauté Bizarres 3 km Instituut voor behandelingen en opleidingen in huidverzorging
Recensies
Mijn overvolle hoofd tot rust laten komen, is quasi onmogelijk. Maar dankzij Lavabeau en hun prachtige locatie is dat gelukt. Het heerlijke en uitgebreide chocolade-arrangement heeft ons ontspanning en rust gebracht, we voelden ons als herboren. Bedankt Lavabeau!
Eerste keer gebruik gemaakt van de wellness. Kleine rondleiding gekregen en de nodige uitleg. Vriendelijke mensen en alles was heel proper. Een echte aanrader, ons zien ze daar zeker terug!
Steeds weer heerlijk genieten! Sinds ons vorig bezoek is er een infraroodcabine bijgekomen op het terras, zeer aangename meerwaarde. Vriendelijke eigenaars en prijs/kwaliteit een topper. Hier komen we nog vaak terug!
Super fijne deugddoende, relaxerende dag gehad. Alle behandelingen waren Genoten van de eerste tot de laatste minuut Een aanrader!
Heel mooie locatie en een vriendelijk ontvangst en een heel goed service !
Leuke plek om even tot rust te komen. Gezellige sfeer en steeds vriendelijk.
Mooie betaalbare privé welness! De stoomcabine vind ik persoonlijk niet zo aangenaam aangezien door de grote spleet onderaan de deur, je onderbenen en voeten in de koude blijven zitten. Ook jammer dat de douche heel erg traag opwarmde waardoor je wat meer tijd moet nemen om je klaar te maken. Veel kalkaanslag in douche. Het voetenbad met warm of koud water vind ik niet echt een meerwaarde. De infrarood is dan weer zeker wel een meerwaarde.
Heel fijne beleving zo 'n hele dag verwend worden met een vriendin dankzij de 1+1 gratis bon uit flair, echt me-time voor mij mochten we wat langer in de sauna zijn en veel minder lang aan tafel. Maar verder echt top!
Een super ontvangst! Een top service! Veel opties voor u geld! Topdagje gehad!
S U B L I E M E ervaring gehad vandaag, samen met mijn zus en dankzij een actie uit Flair. Ontvangst was warm en hartelijk want we waren een beetje te laat maar hadden we verwittigd, ontbijt was verzorgd en gevarieerd. De verschillende verzorgingen werden met de grootste zorg en oog voor je privacy uitgevoerd. We waren met 4 koppels maar kruisten mekaar enkel aan tafel. Lunch was overheerlijk met een voor- en hoofdgerechtje en mooi gepresenteerd. 4-uurtje was een streekgerecht. Iedereen die er werkt is uiterst vriendelijk, competent en aangenaam. Van alle wellnesscentra die ik reeds bezocht steekt deze er met kop en schouders bovenuit. Team Lavabeau: keep up the good work!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid