facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lauwers - DEX Arendonk

Lauwers - DEX Arendonk

Info

Wij verwelkomen jullie in een ruime in- en outdoor showroom. Waar je een grote selectie DEX-wagens kan terug vinden. We helpen jullie van A tot Z!

Geschiedenis

DEX Turnhout is één van de sales & service centers van DEX en de enige in de Kempen. Zaakvoerder Rudy Lauwers en Kevin Raeymaekers verwelkomen je in de ruime in- en outdoor showroom waar je een grote selectie DEX-wagens van verschillende merken terugvindt. Samen met hun team staan ze voor je klaar om je van A tot Z te begeleiden bij de aankoop, financiering en aflevering van je droomwagen.

Ook voor het verdere onderhoud kan je er terecht in de eigen werkplaats, te Arenonk (Roobeek 50). De persoonlijke service van Lauwers Cars wordt in de Kempen reeds decennia lang goed gesmaakt.

Naast de selectie van DEX wagens die in Turnhout tentoongesteld staan kan je bij ons ook terecht voor de bestelling van alle wagens van de volledige DEX groep.



"Garage Lauwers met 50 jaar ervaring in het onderhouden en herstellen van voertuigen. Ook voor het aankopen van een nieuw voertuig kun je bij ons terecht."
Adres: Roobeek 50, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: +3214689090
Stad: Arendonk
Route: Roobeek 50
Postcode: 2370


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Lauwers Arendonk, Dex Brugge, Dex Ieper, Dex tweedehandswagens roeselare, Dex aalst aanbod, Dex auto Lommel, Garage Dex Lovendegem, Garage Dex tongeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercedes Oldtimers Mercedes Oldtimers 8 km Mercedes Oltimers is actief in Nederland en België!
Trucks JCA Trucks JCA 9 km Top garage… Top services… Verkoper van zijn woord… Aanrader Danku wel joris en zijn t...
Recensies
Zeer vriendelijke en aangename werknemers. Eerlijke prijzen en zeer snelle service. Super bedankt en tot de volgende keer!
Goede service. Bedankt Hans en medewerkers
dank je wel hans voor de hulp en de gouden tip xxx
Correcte handelaar. Nette oprit met ruime parking.
Super tevreden over Bosch service. Als je bij garage Lauwers de juiste mensen te pakken hebt, is hun service zelfs onklopbaar. Eerlijke prijzen. Update review; nog steeds onklopbare service!
Zeer te vrede,alles volgens planning Vriendelijke bediening bedrijf met goede vakmensen.
Bij aankoop jonge tweedehands wagen zeer vlotte en correcte afhandeling. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles werd rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij gecommuniceerd en geregeld waardoor ikzelf niets moest regelen.
Ze hebben mijn auto geslipt van opdracht van de politie en ze hebben die van mij gekocht bijna gratis... Die hebben geprofiteerd van die situatie puur maffia... Ik heb heel slecht ervaring met jullie garage. Ik had 75 euro cash gekrijgen van jullie garage voor mijn auto... Die heb ik kwijt.... Slim gespeeld... Bravo
Ik moest er zijn om informatie en ben daar goed ontvangen en geholpen
Top garage en Depannage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid