facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lauryssen Vélo

Lauryssen Vélo

Info

Het herstellen en verkopen van elektrische fietsen, stads- en kinderfietsen, plooifietsen, MTB's en racefietsen met de beste service! Sterk in fietsen!!

Adres: Gistelsteenweg 157b, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 050/386126
Stad: Jabbeke
Route: Gistelsteenweg 157b
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Brugge, Fietsenwinkel Pathoekeweg Brugge, Victoria fietsen Jabbeke, Fietsenwinkel Oostkamp, De Fietsenmaker, Bike shop Knokke, E-bike heren, Flyer e-bike aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DCQ Bikes DCQ Bikes 3 km Bij DCQ Bikes staan wij garant voor kwaliteitsvolle fietsen en grasmaaiers met een go...
Gorille Cycles Benelux Gorille Cycles Benelux 4 km Aanwezig op bike brussels 2019 zeer aangenaam team.
Recensies
Vorige week een speedpedelec aangekocht om woon-werkverkeer te doen tussen Brugge Sint-Andries en Aalter. Het is een FLYER Upstreet 6 geworden met de sterke achterwielmotor idem aan Stromer. Ik heb deze fiets vooraf mogen testrijden en ervaren. Dit vind ik zeer goed want uiteindelijk is het geen broodje dat je koopt. Dus getest en goed bevonden. Ook voor het traject naar mijn werk scoort de fiets super! De fiets kan zonder probleem het traject overbruggen op de HIGH stand en ik leg de 27km vlotjes af aan 40km/u gemiddeld. Bij aflevering van de fiets kreeg ik uitleg van de zaakvoerder, Davy alsook van de medewerkers van de werkplaats. Meer kan een klant niet vragen. Hebben al meerdere fietsen gekocht bij Lauryssen velo, gaande van stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en nu een speedpedelec.... en het zal zeker onze laatste fiets niet zijn! Bedankt voor de goeie service en doe zo verder in de winkel en in de werkplaats... TOP !!!
Onvoorziene defect van fiets waardoor de geplande daguitstap in gevaar kwam.,Gevraagd om de fiets nog tijdig te willen herstellen ,zodat ik nog de fiets uitstap kon meemaken. Beloofd,maar ook daad werkelijk gedaan. Nogmaals bedankt en proficiat voor het technisch team.
Paar dagen geleden om ons mandtje geweest na bestelling zeer goede uitleg en bevestiging van netje ,voor erop top winkel ALTIJD vriendelijk
Jaren lang leverancier geweest van Koga en Batavus fietsen vaak werd er vlot meegeholpen om te lossen en dan een lekker bakkie koffie !! Bedankt voor al die jaren medewerking !
De beloofde leverdatum die voor ons belangrijk was in vooruitzicht naar onze fietstocht werd kort voor vertrek in twijfel getrokken. We gingen zelf op zoek naar dezelfde fiets zodat we tijdig konden vertrekken. We lieten dit weten en er was begrip voor. Toen ik echter de fiets wou binnen doen voor herstel wou men hier niet aan werken omdat hij niet van daar komt en ze werk genoeg hadden. Ik ben al jaren tevreden klant van diverse fietsherstellingen en wou ook klant blijven. Niet echt klantvriendelijk om niet te willen werken aan een fiets die we eigenlijk zelfs bij hen hadden willen aankopen. Heel erg teleurgesteld.
Eerste keer fiets gekocht bij Lauryssens Velo, zeer tevreden wat betreft vriendelijkheid en uitleg over de nieuwe fiets. De fiets binnen moeten doen vanwege een klein probleempje, afspraak gemaakt, fiets binnen gedaan rond 10u30 en om 13u44 bericht terug, fiets is hersteld. Dat noem ik nu eens een perfecte service. Dikke proficiat voor de uitbaters maar ook aan de mechaniekers die vakkundig hun werk doen. Een TOP fietsenzaak.
Nieuwe fiets gekocht en deskundige uitleg gekregen. Na 1 maand klein probleempje opgetreden die vandaag zeer snel opgelost was nadat nieuw onderdeel besteld was. Van goeie service gesproken. Dus zeer tevreden over de afspraken en het uitvoeren van de werken. Voor mij een TOP winkel.
2 weken terug 2 fietsen gekocht. We kregen een zeer deskundige en uitgebreide uitleg waar er ruim tijd voor gemaakt werd. Een testrit werd spontaan aangeboden. Het klein mankementje dat zich voordeed na een week, werd onmiddellijk en met de glimlach aangepakt. Prima sevice ! Vriendelijke mensen! Een echte aanrader!
Was samen met vrouwtje aan t fietsen in Brugse Ommeland, toen zij plots lek reed in Jabbeke. 4km gestapt tot deze fietsenhandel in Varsenare. Snelle, professionele, vriendelijke service en bovendien aan een zeer democratische prijs. Wij waren maar wat blij om na een kwartiertje al te kunnen verder rijden. Ook al waren wij maar toevallige passanten uit het verre binnenland, toch kregen we zo'n service. Kan me dus al voorstellen hoe échte klanten in de watten worden gelegd. Voor iedereen die hier in de buurt woont en een eerlijk professioneel team zoekt want dat bestaat dus blijkbaar nog :één adres Lauryssen !
Heel vriendelijk ontvangst en goede service. Want ik heb er een elektrische fiets gekocht begin mei en hij was nog in garantie en heb niets moeten betalen voor controle echt top en heb zelf niet lang moeten wachten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid