facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laurie's

Laurie's

Info

Voor alle taartjes op maat , cupcakes, desserten, donuts, trouwtaarten,... en vele meer!
Enkel op bestelling!
Elke zaterdag & zondag open van 9 tot 13uur!

Geschiedenis

taartenshop



"Voor alle taartjes op maat , cupcakes, desserten, donuts, trouwtaarten,... en vele meer!Enkel op bestelling! Elke Woensdag open van 13 tot 18uur zonder bestelling!Elke zaterdag & zondag open van 10 tot 13uur op bestelling."
Adres: quinten matsyslaan 38, 2280 Grobbendonck, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0477417634
Stad: Grobbendonck
Route: quinten matsyslaan 38
Postcode: 2280


Recensies
Voor mijn verjaardag een surprise box besteld en het was gewoon fantastisch!!! Super lekker en tiptop in orde. Laura leeft ook voor haar zaak en is een heel sympathieke madam. Doe zo verder!
Ik heb bij Laura al enkele taarten, boxen en ander lekkers gekocht. Buiten dat je geweldig lekkere dingen meekrijgt is het roze decor ook echt de moeite voor de ideale instafoto Laura weet wat ze doet en beoefend haar job met passie. Ik blijf zeker komen!!
Ni normaal lekker! Ge proeft de liefde die ze erin steekt om alles zo perfect mogelijk te hebben! Dat en de enthousiaste manier waarop ze communiceert is waarom ze een 10/10 verdiend!
100% een aanrader!! Aangename madam, bestelling is altijd duidelijk, afspraken ook heel duidelijk! De taarten zijn super lekker, werden gesmaakt door groot en klein!
Supervriendelijk bediening. Ongelooflijk lekkere koekjes, macarons, muffins, donut, .... En heerlijk ijs. De moeite om langs te gaan. Ook leuk aangekleed en vintage stijl.
Laurie's Bakery is de beste bakker van Vlaanderen. Super vriendelijk, altijd prachtige taartjes en gebakjes, lekkere ijsjes. De eigenares is de liefste en meest klantvriendelijke!
Alles is top: supervriendelijk, vlotte afhandeling en overheerlijke dessertjes/gebakjes!
Een lekkere verassing gekregen, heerlijk!
Super leuk winkeltje. Grtjs carla mama van Sigi
Heerlijke taarten, zeer klantvriendelijk personeel en je krijgt waar voor je geld. Absolute aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid