facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laurica Plants Belgium

Info

Gespecialiseerde laurierkwekerij en internationaal marktleider in kwaliteitslaurier. We staan garant voor kwaliteit, uniformiteit, een uitgebreid aanbod en een uitstekende service.

Adres: Zomerweg 20, 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: +3250811743
Stad: Jabbeke
Route: Zomerweg 20
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Laurier kwekerij België, Lauretum, Laurier groothandel, Tuincentrum Jabbeke, Zomerweg Jabbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincenter Dirk Eekeloo Tuincenter Dirk Eekeloo 2 km Zeer grote keuze aan bomen, struiken en planten aan heel interessante prijs. Vriendel...
Recensies
Prachtig decor. Enorme collectie van laurierbomen in alle maten en vormen. Zéér professionele en vriendelijke bediening. Dit bedrijf behoort in zijn branche tot de top van de wereld. Indrukwekkend.
Zeer mooie landelijke locatie. Veel omgevingsgroen die perfect onderhouden is. Het betreft eenzeer gerenommeerde kwekerij van laurierbomen. Daarenboven zijn er ook verscheidene zalen aanwezig van verschillende omvang. Ideaal voor feesten en kleinere beurzen of andere evenementen.
Legale plantjes ?!
Vriendelijke mensen
Zeer behulpzaam.
Prachtig bedrijf
prachtige zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid