facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lauren Vannieuwenborg

Lauren Vannieuwenborg

Info

Op zoek naar een gezellige make up workshop of een visagiste om je make up te verzorgen voor een belangrijke dag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Geschiedenis

We weten allemaal wat een mooie resultaten make-up teweeg kan brengen. We weten ook hoe make-up fout kan lopen. Denk maar aan een oranje uitgeslagen gezicht of een masker effect.
Met behulp van een workshop wil ik je heel graag helpen zodat het beste van jezelf extra versterkt wordt. Naargelang je wensen kan de nadruk gelegd worden op dagelijkse make-up of make-up voor feestelijke aangelegenheden. Dit alles in een ongeveer drie uur durende sessie vol gezelligheid.
Kom langs met vriendinnen en familie voor een fijn samenzijn en laat je verwennen!

Een workshop vindt plaats in een groep van maximum 6 personen met een lekker hapje en drankje bij mij thuis. Toch liever een workshop op een door jou gekozen locatie? Geen probleem, binnen een straal van 10 km hoef je geen verplaatsingskosten te betalen.
Graag meer informatie of helemaal overtuigd en graag een afspraak maken?

Contacteer me gerust via Facebook, mail of telefoon.

Ben je minder geïnteresseerd in een workshop en word je zelf liever onder handen genomen voor een partyproof make-up? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Even een berichtje en ik contacteer je zo snel mogelijk!

Hopelijk tot snel!

PS: prijzen te vinden bij diensten ;-)

Adres: Hoogstraat, 2861 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0497658117
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Hoogstraat
Postcode: 2861


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nails and More by Nadia Nails and More by Nadia 1 km Kwaliteitsvolle en mooie nagels, prachtige wimpers en more to come.
Beautycare Amber Beautycare Amber 6 km Met een klein hartje kwam in langs voor mijn eerste suikerontharing. Amber stelde me ...
Arte Novia Arte Novia 6 km Make-up & Hairstyling aan huis. Bridal, party of gewoon zomaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid