facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lauren Fay Photography

"Fotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van gezinsgeluk."
Adres: Blekerijstraat, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 0485835563
Stad: Assebroek
Route: Blekerijstraat
Postcode: 8310


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TCG Feest TCG Feest 441 meter Verhuur van ee springkasteel
Vrouwtje Theelepel Vrouwtje Theelepel 1 km Super ateliertje met fantastisch prullaria waar ieder creatief kinder hart sneller va...
Toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge Toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge 2 km Altijd een fijn en gezellig avondje uit bij locale enthousiaste acteurs.
Recensies
fay is een enthousiaste dame die haar beroep met veel enthousiasme en passie uitvoerd.  Ik had wat stress voor onze zwangerschapsshoot maar dit bleek helemaal niet nodig, fay stelt je heel hard op je gemak, bovendien weet zij de mooiste spotjes uit te kiezen. We zijn heel gelukkig met het resultaat !
Wij deden enkele weken geleden een mini unicorn shoot. Super mooie resultaten. Alhoewel dat de dochter heel actief was en Lauren fay heel snel moest zijn om een foto te nemen is ze daar toch maar in geslaagd. Lauren Fay is heel geduldig en goed met kindjes. Onze dochter voelde haar direct thuis Ik ben alvast benieuwd naar onze mini kerstshoot van komende zondag
Tijdens de "Puur vrouw pop-up" die in het voorjaar van 2022 in Brugge openging, leerde ik Lauren Fay kennen. Zij was één van de deelnemende ondernemende vrouwen. Ik heb Fay leren kennen als een zeer kindvriendelijke dame met oog voor detail en - niet onbelangrijk - een enorm talent voor het geruststellen van de mensen die ze fotografeerde. Na deze ontmoeting en een beetje opzoekwerk op social media, was ik overtuigd van het kunnen van deze dame en boekte ik zelf een "business shoot". Zowel de productfoto's als de portretfoto's die ik mocht ontvangen, waren helemaal de stijl die ik wilde. Het fijne aan de samenwerking, vond ik ook het belang dat Fay hechtte aan mijn mening. Zijn de foto's goed? Is de nabewerking alles wat ik wilde? Moet er nog iets veranderen? Ook binnen mijn groep kennissen zie ik Fay meer en meer opduiken als fotografe en ik kan hier alleen maar blij om zijn. Ik zou haar 100 procent aanraden! Dankjewel, Fay, voor je prachtige werk en de passie waarmee je jouw werk uitvoert!
We hebben bij Lauren Fay een cake smash shoot gedaan. De foto’s zijn echt super mooi. De kindjes voelden hen snel op hun gemak bij haar! We zijn enorm tevreden en hebben binnenkort een familie shoot gepland! We kijken er al naar uit! Top fotografe!
Lauren fay is een hele lieve fotografe die engelen geduld heeft !! Wij zelf hebben een zoon van 3jaar met een eigen karaktertje maar Lauren fay ging hier zeeer goed mee om ! Hij was direct op Zijn gemak waardoor wij ons ook veel meer konden ontspannen. En de foto’s prachtig zijn ! Zo blij met het resultaat. Dankuwel Lauren voor alles !
Wij deden enkele weken terug een kerstshoot met het ganse gezin. Fay had met ons veel geduld want wij zijn niet de mensen die graag op een foto staan. Maar met kerst mag het net iets meer. Het resultaat was geweldig! Hele mooie foto's! Bedankt! Curieus naar de newbornshoot
Het is zelfs geen 1 ster waard. Ik betaalde 150 euro voor een shoot die nooit plaatsvond. En nu word ik langs alle kanalen genegeerd. Leuk weetje: ik boekte onder het concept puur vrouw, je weet wel, vrouwen die vrouwen steunen. Weinig puur aan heel deze dame. Edit: jij begon me gewoon te negeren na je corona, nadat ik je stuurde, smste dm'de, belde. Pas op een boze mail krijg ik 1 antwoord. Nooit kreeg ik nog een reactie terug. Jij stak geen tijd in een shoot, want je voerde hem nooit uit. Dus ik zie niet in waarom jij me maar de helft zou refunden. Ik vroeg jou een week op voorhand of ik de shoot kon verplaatsen omdat m'n zoontje een ernstig ongeval had. Jij ging direct akkoord, waarvoor ik uiterst dankbaar was. Een dag voor de nieuwe shoot vroeg ik aan jou of het doorging, en pas dan zei je mij dat je corona had en niet kon. No problem, veel beterschap. Maar erna ontvang je plots geen mailtjes meer, geen sms'en, geen dm's. Ook worden mijn comments op IG verborgen voor andere klanten. Raar hé.
Ik hield mijn hart al vast voor het resultaat, want met 2 kleine kindjes is het moeilijk om op het juiste moment te lachen. Maar Lauren Fay had alle geduld en het resultaat mag er meer dan zijn! Ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ik de foto's zag. Het zijn één voor één perfecte plaatjes!
Wij hadden een fijne dag op de babyborrel van ons zoontje maar nu 4 maand later zijn wij nog steeds niet in het bezit van het album dat ze noteert in haar pakketprijs. Ik heb haar al via verschillende kanalen proberen bereiken maar ik wordt via alles compleet genegeerd. Ze doet geen moeite om te antwoorden of mij te contacteren. Ze wijzigt haar werkwijze ook middenin de opdracht zonder enige mededeling aan haar klanten. GEEN AANRADER DUS!
Wij hebben deze shoot cadeau gekregen en wat een ervaring! Deze toffe maar zachte madam doet dit super! Ze is geweldig met zowel baby´s als oudere Kids waardoor dit vrijwel stressloos is verlopen wat super is voor mama en papa Zeker een aanrader! En herinneringen voor altijd
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lauren Fay Photography met het openbaar vervoer


Assebroek Daverlostraat 120 meter
1
11
62
63
97
Assebroek Daverlostraat 150 meter
1
11
62
63
97
Assebroek Kruisboog 160 meter
1
11
62
63
97
Assebroek Blekerijstraat 180 meter
10
Assebroek Kruisboog 180 meter
1
11
62
63
97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid