facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Latin Tours Brugge

Latin Tours Brugge
"Hey! Here Tanny & JK we are independent local guides.We own a small tourism company here in Bruges.We offer Free walking tourPrivate toursPersonalised ToursAlso if you want another date or time, just send us a message :"
Adres: Koopmanstraat , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 0476 90 22 25
Stad: Brugge
Route: Koopmanstraat
Postcode: 8000


Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-22:00
Zondag: 09:00-22:00

Recensies
De tour was fantastisch! Het was aangepast naar onze wensen met de belangrijkste en grappigste weetjes van Brugge. De gidsen Jeroen & zijn vrouw waren zeer aangenaam. Dus zoek je een tour in Brugge met de fijnste weetjes? Dan raadt ik u zeker Latin Tours Bruges aan!
Super leuke interessante gidstour! De gids geeft een mooie rondleiding in de stad Brugge met tal van leuke weetjes en legendes over de stad! Ik raad deze aan iedereen aan ! In een woord TOP
Onze gids Mayeli beschikte niet alleen over een uitstekende kennis van de stad terwijl ze ons door het schilderachtige centrum leidde, ze paste zelfs de route en informatie aan onze specifieke smaak aan. We hebben genoten van een grondige blik op Brugge met onze vriendelijke en extraverte gids, en hielden nog meer van de laatste stop: een zeer gewilde chocoladelocatie je moet de rondleiding volgen om erachter te komen welke!
Deze tour was een perfecte mix van plezier, geschiedenis, cultuur en lokaal inzicht. Tanny is een heerlijk en gedeeld inzicht in dit charmante stadje Brugge.
De rondleiding door de stad Brugge was uitstekend, onze gids kende veel geschiedenis en legendes, het was erg dynamisch en leuk en hij liet ons de stad zien met de belangrijkste en historische punten van Brugge. 100% aanbevolen
Mayeli was geweldig. . . Ik zou haar zeker aanbevelen als je een geweldige rondleiding door Brugge wilt!
Blij met de tour van vandaag in Brugge, Andrea de supervriendelijke gids en de uitleg was erg goed, de spectaculaire stad, ik kom terug!!!!!
Ik kom uit Nederland en heb 4 maanden stage gelopen in een hotel in Brugge. daarom wilde ik meer weten over de stad, dus nam ik een rondleiding door Brugge met een gids van latin tours brugge. door deze tour ben ik de stad zoveel meer gaan waarderen en heb ik veel over de stad geleerd. ze vertellen je alles over de highlights van brugge, die je zeker nog een keer moet bezoeken, en ook veel over de geschiedenis van de stad. alle mooie legendes/verhalen die de stad rijk is maken de reis compleet. ik zou zeker een tour met dit bedrijf aanbevelen!
Ik heb erg genoten van de rondleiding! Ik ben onlangs naar Brugge verhuisd en heb veel leuke weetjes geleerd! De gidsen zijn enthousiast en weten veel over de geschiedenis van deze prachtige stad. Ik kan deze tour ten zeerste aanbevelen aan iedereen!
Leuke ppl, de tour was geweldig en zeer informatief, plaatsen om te bezoeken waren echt interessant, de gids was vriendelijk, grappig en zelfs creatief, ik heb er erg van genoten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Latin Tours Brugge.

Brugge wandel rondlei̇di̇ngen

openingstijden, locatie, vervoer. Koopmanstraat kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Latin Tours Brugge adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Latin Tours Brugge. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Latin Tours Brugge delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid