facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lathee

Lathee

Info

* Thee- en koffiebar
* Lathee theecreaties
* Theewinkel

Geschiedenis

Thee

Onze theemeester gaat op zoek naar eigenzinnige combinaties van de beste organische thee met de fijnste natuurlijke kruiden. Elk ingrediënt wordt geselecteerd op zijn smaak en natuurlijke werking.

De Lathee bewaarbeker beschermt je thee optimaal tegen licht, warmte, vocht, lucht en geurtjes. Zo geniet je nog langer van je lievelingsthee. Bijbestellen of opnieuw vullen? Kom langs of bestel online.


Kaffee

Kom de Lathee theecreaties ter plaatse ervaren. Koffieliefhebbers worden verwend met een correct kopje koffie van barista niveau.



"In Lathee kan je terecht voor koffie, thee, fris, ontbijt, kleine lunch en lekker zoet. Katrien houdt alles op haar kaart organisch of bio, en van lokale leveranciers. Bij Lathee kom je voor lekkers, een ontmoeting en vooral: een rustmoment. Niet enkel de thee en koffie, maar ook het interieur werkt rustgevend. De grote ramen zorgen voor warmte en lichtinval en zorgen op hetzelfde moment voor leuke zitplekken. Kom af, zet u, en doet op uw gemak!"
Adres: Karmelietenstraat 2, 9500 Geraardsbergen
Telefoonnummer: 0477212753
Stad: Geraardsbergen
Route: Karmelietenstraat 2
Postcode: 9500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Geraardsbergen, Ontbijtmand bestellen Geraardsbergen, Soul Coffee Geraardsbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soul Coffee Espressobar Soul Coffee Espressobar 155 meter Veel keuze, koffies zijn smaakvol en leuk om na school met vriendinnen iets te komen ...
Tearoom Khayyam Tearoom Khayyam 157 meter Laat u ontspannen door Omar Khayyams gedichten met een heerlijk kopje koffie of theet...
Tea Room Montana Tea Room Montana 224 meter Heerlijke pannenkoeken met chocoladesaus. En vriendelijke bediening. Ga graag terug.
Montana Montana 224 meter Heerlijke pannenkoeken met chocoladesaus. En vriendelijke bediening. Ga graag terug.
'T Koffiehoekske 'T Koffiehoekske 248 meter Gezellige zaak met rustieke inrichting. Kleine kaart en geschikt voor een lichte lunc...
Koffie Rosita Koffie Rosita 482 meter Wij zijn absolute fan van de fantastische koffiemengelingen van Rosita met als favori...
Oke Koffie Oke Koffie 1 km Top koffie veel lekkerder dan de meest gekende merken individueel verpakte Pads,ter p...
Recensies
vriendelijke mensen. En een rustige en mooie plek
Waarschijnlijk een leuk adresje als je houdt van hippe zaken met allerlei soorten theetjes en dergelijke, maar als je zoals ikzelf eerder het type bent voor een doodgewone simpele cola, is dit niet the place to be ;- Wel een leuk pluspunt dat het kraantjeswater gratis is!
Lekkere koffie, goede bediening! Gewoon gezellig!
Lekker koffietje met bio melk gedronken met de ploegmaats Gezonde sapjes aanwezig! Ideaal voor een gezonde levensstijl!
Leuke setting, lekkere kaart en vriendelijke bediening. Alleen beetje jammer van de acoustiek. Wanneer er een aantal mensen aanwezig zijn wordt het vlug lawaaierig omwille van de kale, geluidsreflecterende muren.
Heerlijke koffiebar!Eten: 5/5
Zeer gezellig en lekker om te drinken!
Pareltje in het centrum van Geraardsbergen! Interieur is verfijnd met oog voor detail. Wit, zachtgeel en hout voeren de hoofdtoon. Maar waar mijn hart nog blijer van wordt is dat de uitbaatster de geweldige keuze heeft gemaakt ook plantaardige opties aan te bieden zoals havermelk en vegan gebak! Een speelplekken voor kinderen gaf ons de kans heel ontspannen te genieten van een vegan chai latte en een espresso machiato. Een aanrader!
Heel erg genoten van de high tea. Maar ook heel lekkere koffie gedronken. Echt een top adresje om even te verpozen!
Superfijne zaak waar je rustig de allerlekkerste koffietjes, eigen theecreaties ... kan drinken. Steeds met de glimlach geserveerd. Aanrader als je in Geraardsbergen bent.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lathee met het openbaar vervoer


Geraardsbergen Post 60 meter
161
71
72
73
74
76
77
78
87
Geraardsbergen Post 60 meter
370
410
Geraardsbergen Brug 70 meter
Geraardsbergen Post 210 meter
161
71
72
73
74
76
77
87
Geraardsbergen Post 210 meter
370
410

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid