facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laswerken Bellon BVBA

Laswerken Bellon BVBA

Info

Alle laswerken in Staal, Inox en Aluminium



"Ijzersterk in maatwerk!Jong & Ambitieus :Laswerken Bellon heeft een ijzersterk karakter. Ons bedrijf startte als een ware jongensdroom in 2015 en groeide al snel uit tot een dynamisch bedrijf. Dankzij steeds groter wordende projecten was er al snel nood aan uitbreiding. Intussen zijn we een gekende waarde in het Waasland. We ontwerpen en creëren laswerk op maat van iedere klant. Van hekwerken, poorten, trappen, stalen deuren, balustrades tot heuse metaalconstructies.Creatief & Persoonlijk :Alles wordt afgestemd op jouw noden en wensen. Daarnaast staat creativiteit centraal in ons bedrijf. Wij ontwerpen ieder project met de nodige expertise.Elke taak wordt met de grootste zorg uitgevoerd, rekening houdend met jouw budget."
Adres: Koolputstraat 7a, 9120 Melsele
Telefoonnummer: 0487369192
Stad: Melsele
Route: Koolputstraat 7a
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00
Zaterdag: 06:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dillen E-Services Dillen E-Services 1 km Empowering your life. -Tekenen van schema's voor keuring -Nieuwbouw -Renovatie -
Recensies
Prima service ! Laswerken Bellon maakt waar wat ze beloven ! Super content en prachtige afwerking. Zeer tevreden klant !
Je krijgt prijs kwaliteit bij Bellon Laswerken. Jong en zeer gemotiveerd team. Mooie afwerkingsgraad en service.
Absoluut niet tevreden. De factuur is betaald maar de afwerking van onze nieuwe poort laat op zich wachten. Ze lezen onze berichten niet, beantwoorden onze telefoonoproepen niet. Totale afknapper. Update: april 2022 Er is een volledig nieuwe aluminium poort geleverd. Werken zijn naar onze wensen uitgevoerd. Uiteindelijk zeer tevreden.
We zijn heel toevallig bij jullie terecht gekomen om een terrasoverkapping op maat te laten maken. We kunnen jullie echt aan iedereen aanraden. Zeer fijne manier van werken, correcte afspraken en opvolging maar vooral met het prachtige eindresultaat zijn we superblij!
We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De trapleuning is wel met enige vertraging geplaatst 4 maanden. In de tussentijd verliep de communicatie eerder moeizaam.
Super tevreden van de werken van Laswerken Bellon! Vlotte communicatie en goede service. Onze trap is een echte eyecatcher in onze woning .
Laswerken Bellon, heeft voor onze nieuwbouw de trap voorzien. De zaakvoerder zelf heeft dit project van begin aan goed opgevolgd wat resulteerde in een perfecte plaatsing, foto’s spreken voor zich! Na deze aangename samenwerking hebben wij er nog voor gekozen een tafel op maat te laten maken in die zelfde stijl en een glazen deur in onze inkom
Voor maatwerk deed ik beroep op Laswerken Bellon. Zeer tevreden van het geleverde werk, service en de kwaliteit.
Prima service! Snelle offerte en eerlijke prijs. Prima afwerking volledig volgens afspraak !
Laswerken Bellon heeft bij ons enkele glazen douchewanden geplaatst, professionele opvolging en afwerking!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Laswerken Bellon BVBA met het openbaar vervoer


Melsele Dijkstraat 30 meter
83
Melsele Dijkstraat 30 meter
280
Melsele Dijkstraat 80 meter
83
Melsele Dijkstraat 80 meter
280

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid