facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lashes and more

Lashes and more
Info
Het zetten van wimperextensions one by one en russian volume, wimperlifting behandeling en brow treatments.

"MORE YOU is dé salon voor de mooiste, natuurlijke en volle wimperextensions in Vught, omgeving Den Bosch. MORE YOU is gespecialiseerd in one by one, hybride lashes en russian volume. Dus wil jij ook elke dag opstaan met perfecte en volle wimpers voor een nette prijs? Maak dan snel een afspraak!"
Adres: Schansstraat, 3550, Heusden
Telefoonnummer: 32498597699
Stad: Heusden
Route: Schansstraat
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Lashes and more preise, Lashes & More Lelystad, Lashes and more Rabattcode, Lashes and more Hildesheim, Lashes and more Nordhausen, Lashes and more Wuppertal, Beauty lashes and more, Lashes Brows and more
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sauna H2O Sauna H2O 15 km 1 ste & laatste keer .. Sauna was super klein en benauwd.geen enkele raam ,foto’s...
Privésauna & wellness H2o Privésauna & wellness H2o 15 km Privésauna en Wellness in Ham (Limburg)
Recensies
Vanaf het begin laat ik al volumewimpers zetten bij Amber, wimpers blijven lang mooi en blijven lang zitten! Amber is erg klantvriendelijk en geeft de beste adviezen voor wat het mooiste en het fijnste voor jou.
Amber is een lieve gezellige en zeer vakkundige wimperstyliste. Voor natuurlijk effect, maar ook voor een glamoureuze look kun je bij haar terecht. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima.
Ze zet de beste wimper extensions. Ben eerst bij 3 andere salons geweest, maar alleen hier zit het altijd mooi en ze blijven lang en goed zitten!
Voor de mooiste wimpers en de gezelligste wimperstyliste moet je hier zijn! Altijd heel tevreden!!
Een leuke meid, doet haar werk super goed met passie en plezier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid