facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las Patatas Poederlee

Info

Frituur

Adres: Dorp 7, 2275 Poederlee
Telefoonnummer: 014440141
Stad: Poederlee
Route: Dorp 7
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Chinees Lille
Recensies
Frituur waar je ook oosterse gerechten kan afhalen. Vlot en vriendelijk personeel achter de toog. Bestelling was snel klaar en de fritten en bicky chickenburger was zoals het hoort. De zaak en de zitplaatsen waren ook proper. Ons zien ze hier zeker og terug.
Overheerlijke Chinese loempia's verkrijgbaar! Dagvers gemaakt. Tevens zeer goede Chinese keuken en frituur! Tijdens de feestdagen heerlijke menu's verkrijgbaar aan eerlijke prijzen. Vriendelijke bediening. Een aanrader!
Super goedkope en lekkere frituur! Enkel raad ik niet meteen aan om een spaghetti te bestellen, want ze doen er wat lang over om deze te maken. Maar dit komt natuurlijk omdat het zeer vers en lekker is!
Frituur en afhaalchinees. Best lekker en schappelijke prijs vooral de familiemenu is een aanrader
Daar gaan we graag naartoe. Voor ne zak frit of een simpel chineeske. Super vriendelijk en veel plaats en gemakkelijk de auto kwijt in de buurt, en ni onbelangrijk super proper.
Goed frituur. Lekkere friet. Ligt een gazetje voor tijdens het wachten. En zeer ruime keuze. Top
Super lekkere frietjes en vriendelijke mensen, komen zeker terug :D De Chinese kaart is ook aan te raden, zeker en vast de babi Pangang proberen !
Met 6 zes! ruim gegeten hebben voor 72€, dat kan hier. 3x een Chinees menu. + nog enkele loempias en croupoek er bovenop! Uw keuze maak je op de folder. Bestel telefonisch ruim vooraf en je kan perfect op tijd afhalen !
Al wat men kan wensen : snelle bediening, vriendelijk, correcte prijzen, lekker eten en er blijft nog over voor morgen...
Heel lekkere frietjes aan correcte prijzen en supervriendelijk personeel! , mij zien ze hier zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid