facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las Mañas

Info

Eerlijke Spaanse keuken gevestigd sinds 1972 aan de Waaslandtunnel (Konijnepijp) te Antwerpen. Gezellig druk, live muziek, TV met voetbal op de achtergrond.

Geschiedenis

In Antwerpen, bruisende stad van cultuur en nachtleven, is er een Spaanse plek, op een steenworp van het historisch centrum en de jachthaven. Dit restaurant gaat de permanente uitdaging aan om aan de smaakzin van zijn klanten te kunnen voldoen. Zowel voor de sfeer als in de keuken.

Het restaurant is al 3 generaties in dienst van de smaak. Rayco, Yapsi en papa Miguel houden de traditionele Spaanse keuken in ere. Als basis dienen de recepten van de bomma die deze plek meer dan 40 jaar geleden begonnen was. De recepten worden steeds geüpdatet. Maar het respect van de oude culinaire traditie wordt hier nooit uit het oog verloren.

Met hun passie voor de gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie doen ze er alles aan om lekker eten, sfeer en live muziek te brengen. Natuurlijk horen er hier een 20-tal cocktails bij die door onze barman met veel amor worden klaargemaakt.

De wijsbegeerte van het restaurant is onderscheiden door de authenticiteit, kwaliteit en de eenvoud van de ingrediënten. Voor enologisch bewuste mensen zijn er altijd de ideale wijnen.

Dankzij onze reuze flatscreens zijn we ook de sportieve Spaanse referentie. Onze restaurant is enkel zondag en maandag gesloten, en op reservatie kunnen er ook groepen tot 100 personen ontvangen worden.



"In Antwerpen, bruisende stad van cultuur en nachtleven, is er een Spaanse plek, op een steenworp van het historisch centrum en de jachthaven. Dit restaurant gaat de permanente uitdaging aan om aan de smaakzin van zijn klanten te kunnen voldoen. Zowel voor de sfeer als in de keuken.Het restaurant is al 3 generaties in dienst van de smaak. Rayco, Yapsi en papa Miguel houden de traditionele Spaanse keuken in ere. Als basis dienen de recepten van de bomma die deze plek meer dan 40 jaar geleden begonnen was. De recepten worden steeds geüpdatet. Maar het respect van de oude culinaire traditie wordt hier nooit uit het oog verloren."
Adres: Ankerrui 36, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03 231 72 20
Stad: Antwerp
Route: Ankerrui 36
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: las mañas openingstijden, las manas betekenis, las manas openingsuren, las manas jaarlijks verlof, las manas reserveren, las manas antwerpen gesloten, las manas parkeren, tapas antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Las Mañas Las Mañas 6 meter Wat een heerlijke avond! Dit restaurant bezorgt je een instant Spaans vakantiegevoel....
El Sabor El Sabor 221 meter Gelegen in het centrum van Antwerpen aan de Italiëlei. Personeel is vriendelijk en zi...
Restaurante Galicia Restaurante Galicia 228 meter Super tof restaurantje ! Echte familiezaak ! Mama in de keuken, zus en papa in de zaa...
A Grelha A Grelha 318 meter A melhor cozinha portuguesa em antwerpia
Cantinho da rosinha Cantinho da rosinha 325 meter Op aanraden van een vriend mee gaan eten. Het was zeker niet top. Heb al veel beter P...
Balls & Glory Balls & Glory 377 meter Balls & Glory serveert je ’s werelds beste gehaktballen, met vlees van eerlijke origi...
Beyzade Beyzade 383 meter Heerlijk eten aan een schappelijke prijs! De zaak is proper, de porties royaal en de ...
Roest Roest 538 meter Mooi restaurant, vriendelijke bediening. We gingen er voor een lunch. Heel goede po...
MóN MóN 627 meter Gezellig, lekker salade met geitenkaas, beperkte bierkaart en schappelijk van prijs =...
Mas Tapas Mas Tapas 740 meter Wat een heerlijke avond! Dit restaurant bezorgt je een instant Spaans vakantiegevoel....
Restaurant Sōma Restaurant Sōma 772 meter Zeer mooie ervaring, discrete, correcte en zeer attente bediening, mooie smaken, zeke...
La Terrenal La Terrenal 814 meter
Amadeus Antwerpen 1 Amadeus Antwerpen 1 832 meter Heel lekkere spare ribs met een unieke saus en de patat met kruidenboter zijn ook ze...
De Taloorkes De Taloorkes 835 meter het eten was goed, wij hadden gereserveerd om zeven uur en hadden pas ons eten om hal...
Bel-Air Jezusstraat 20 Bel-Air Jezusstraat 20 837 meter Gezellige sfeer, goede bediening, heerlijk gegeten, kortom genoten!
Le Zoute Zoen Le Zoute Zoen 868 meter Zeker een bezoekje waard. Zeer lekker gegeten. AANRADER!!! Ook prijs kwaliteit.
Brasserie Lids Brasserie Lids 896 meter Een super ervaring! Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, leuke sfeer..... absolu...
Plan b Antwerpen Plan b Antwerpen 906 meter Retro setting, leuk tafelen of gewoon een koffietje om je dag te beginnen. Toppertje!
Recensies
Wat een heerlijke avond! Dit restaurant bezorgt je een instant Spaans vakantiegevoel. Het eten is zeer lekker, de prijs correct. Manager Mario heeft een team personeel dat met plezier werkt en de hele avond met een glimlach werkt en dit is zo fijn. Je voelt je welkom in alles. Wij komen zeker terug!
Eten was top. Bediening was top . Ook al spraken sommige geen Nederlands maar was voor ons geen punt. Wel redelijk duur voor wat we kregen. Ook voor kinderen moet je vragen. Dochter van 5 kipfingers gepakt. 14€ is duur voor wat kipfingers met frietjes. Pepersaus 3€extra Ketchup 1€extra op ne rib eye van 35€. Muziekbandje die achteraf geld komt vragen. Not done.
Wat een top avond! Super mega lekker eten! Goede aanbevelingen van de garçon. Een tip de tortilla als voorgerecht deel je best met iemand. De sfeer was op en top. Vlot personeel, vlotte bediening. Ik had de scampi op grootmoederswijze. Ze kon zeker goed koken en snap waarom deze al meer dan 50 jaar een groot succes is. Zeker een aanrader. Reserveren is wel aan te raden.
Leuk restaurant en goed eten. Er hing ook een goede sfeer met een aantal live muzikanten.
Fantastisch eten. Supervriendelijk bediening en muziek. Spaanse sfeer alom. Las mańas is Spanje in Antwerpen
Als je echt een top avond wil hebben ben je hier op het juiste adres! Top service, als je niet beter weet waan je je echt in Spanje! Het eten geweldig!. Erg leuk is de band die de sfeer helemaal compleet maakt. Zeker een aanrader. Let wel het is erg erg druk dus reserveren is een must.
De ontvangst was buitengewoon fantastisch, je hebt er direct een thuisgevoel, eten, bediening en de sfeer live muziek top , hier komen we zeker nog terug Parkeren: Parking voor de deur
Dikke 5 sterren van mij! Eten,sfeer, bediening, muziek... alles klopt. Tapas op z'n best! Als ik in Antwerpen ben is de keuze voor mij erg makkelijk.
Super lekker eten, vlotte vriendelijke bediening.Eten: 5/5
Bediening is erg vriendelijk, live muziek brengt sfeer en zorgt ervoor dat je je in Spanje waant, voorgerechten oesters, patatas bravas en iberico kroketjeswaren lekker maar wel een beetje teleurgesteld in ons hoofdgerecht. We hadden de surf & turf exclusivo besteld en buiten de 2 gamba’s, die erg lekker waren, hadden we toch een wrang gevoel over de dikke 60€ pp voor deze surf & turf. Het vlees was het echt niet waard, weinig smaak, teveel vet en pezen in verhouding en zelfs een beetje taai. Als 2 fervente vleeseters was dit spijtig. De dessertjes waren goed maar helaas geen verse slagroom bij de cappuccino en het amandeltaartje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid