facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lars Jame Personal Sports Coach

Lars Jame Personal Sports Coach

Info

Als Personal Sports Coach ga ik samen met u de uitdaging aan om uw doelen te bereiken.



"De missie van Be Aware is om je bewust te maken van de impact van mindset, voeding en beweging. We streven naar een blijvende verandering. We leren de klant deze nieuwe levensstijl zelf in stand te houden.Het spreekt voor zich dat de coach de hoeksteen is, maar in dit verhaal ook het geheime wapen.Waar maakt Be Aware het verschil?Als Human Potential Coach maakt Lars je bewust van je innerlijke potentieel.We leren het jou ten volle te benutten. Alles wat je wil zijn, heb je zelf in handen.Veel mensen zitten vast in negatieve patronen. Hiervan bewust worden is de sleutel tot succes.We inspireren om bepaalde gewoontes te doorbreken en een nieuw krachtig patroon aan te leren. Zo geniet jij van een maximale impact op lange termijn."
Adres: Peerderbaan 16, 3670 Gruitrode, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32/477.13.70.12
Stad: Gruitrode
Route: Peerderbaan 16
Postcode: 3670


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bee Fit Bewegingscoaching Bee Fit Bewegingscoaching 10 km Een goede uitleg en gemotiveerd begeleider
Recensies
Lars Jame heeft me ondersteund in het behalen van mijn sportieve doelstellingen. Eerst in het trainen voor een marathon en daarna voor een triatlon. Zonder zijn professionele ondersteuning had ik nooit de kracht gevonden om door te zetten.
- Duidelijke communicatie / heldere haalbare doelen - Mooie rustige omgeving / professionele trainingszaal - Alle trainingen leuk en soms zwaar, maar altijd met een gouden randje. - Advies dat verder gaat dan enkel sport en voeding. Ik kon met een arsenaal aan vragen bij Lars terecht.
Perfecte begeleiding , op maat trainingsprogramma's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid