facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Larisan

Larisan

Geschiedenis

Onze dagbladhandel biedt een ruime keuze aan producten. Jong en oud komt in onze winkel, en onze prijzen zijn klantvriendelijk en concurrentieel.
Ons verkooppunt biedt de volgende producten aan in ons gamma:

BOEKEN & STRIPS
Speel-, puzzel-, en oefenboeken, themaboeken en pockets.
Wij hebben de laatste bestsellers in huis, en een eigen gevarieerde selectie boeken die zowel jong als oud kan bekoren. Bovendien bieden we een selectie recente strips aan voor groot en klein.
Voor wie graag puzzelt, kan bij ons uit allerlij puzzelsoorten kiezen met daarin de geschikte moeilijkheidsgraad.

WENSKAARTEN
Keuze uit een ruime collectie wenskaarten met daarbij alle seizoenkaarten voor o.a. Valentijn, Pasen, communie, moederdag, vaderdag, kerst & nieuwjaar. Ook voor speciale gelegenheden zoals verjaardag, huwelijk, geboorte, beterschap en jubileum. Uitnodigingskaartjes voor verjaardagsfeestjes en enkele of dubbele rouwkaartjes vindt je ook terug in ons assortiment.

KANSSPELEN
Word bij ons "Schandalig rijk" dankzij de producten van de Nationale Loterij. (Lotto-Joker, Euro Millions, Keno, Pick3 en alle bijkomende krasloten zoals; win for life, presto, subito, astro, max & minou, quick cash, bling bling, tin tin, take off, poker, king of qash, 21, en bingo.) worden door ons verdeeld. We stellen ook elke maand een gezamelijke speelpot op waarbij de klanten aan kunnen meespelen. We werken ook met een spaarkaart, per 5euro krijg je een stempel eens dat ze vol is krijg je een euromillions gratis van 2euro.


DIVERSEN
Verder verkopen wij ook nog: kaarten van De Lijn, postzegels, batterijen, cadeaubons en GSM herlaadkaarten (Base, Mobistar, Proximus, Ortel, Maroc Mobile, Lyca Mobile en Paysafe Card).

ROOKBENODIGDHEDEN
Vervolgens bieden we tabakswaren aan: sigaretten, sigaren, rol- en pijptabak en diverse rookbenodigdheden. Oa; de originele BIC aanstekers, Mascotte-, Rizla- sigarettenblaadjes, tipkes, sigarettenhulzen, sigaretten-, doosjes en machientjes, benzine en gas om uw aanstekers bij te vullen.

DAG,-WEEK,- EN MAANDBLADEN
Alle vooraanstaande Belgische kranten zijn bij ons aanwezig
Daarnaast hebben we een beperkt aantal buitenlandse kranten
leesplezier vind je ook in onze gevarieërde keuze aan week- en maandbladen. Naast het gamma van de courante week- en maandbladen hebben we voor ieders de gepaste lectuur, zoals bv.: Auto- en motormagazines, reismagazines, interieurmagazines, politiek en business, informatica, yachting, sport, mode, tatoo, handwerk, koken en erotiek.

SNOEP & FRISDRANKEN
Voor ieders wat lekkers!
Als laatste productgroep in onze aanbieding heeft u diverse keuze aan suikerwaren en gekoelde dranken.

Adres: leopoldstraat 3, 2330 Merksplas
Telefoonnummer: 014634082
Stad: Merksplas
Route: leopoldstraat 3
Postcode: 2330


Openingstijden

Maandag: 05:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Krantenwinkel Merksplas, Larisan bv malle
Recensies
Lekkere smoskes,snelle bediening en altijd met de glimlach
Lekker brood, genoeg keuze, vriendelijk personeel
Super lekkere appeltaart. Aanrader!!!!!!
Mooie winkel en proper. En vriendelijk personeel ,en zeer lekkere broodjes . Smakelijk.
zondags redelijk druk. Vriendelijke bediening. De kassa aan de broodkant is meestal aanschuiven voor meerdere wachtende klanten die tegelijk willen afrekenen. Dit zou vlotter mogen.
Top bakkerij! Lekker brood en koffiekoeken
Van de krant tot brood
Niet alleen een dagblad en tabak, E-sigaretten + Liquids winkel, nee ook brood, charcuterie drinken enz... zeker aanrader, vriendelijke bediening wat wil je meer? Bestellen via SMS? Aha ja dat kan ook, als het binnen is weet je het ook via SMS, dus de moeite waard om het zelf te ontdekken.
Meer dan 1kwartier moeten wachten op 2 broodjes.. vondk wel een beetje lang
Gorde producten vriendelijk en voldoende personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid