facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LarAssistance

LarAssistance

Info

Als Administratief Assistent neem ik randtaken over van zelfstandig ondernemers zodat zij zich meer en dus beter op hun core-business kunnen concentreren.



"Als administratief assistent neem ik randtaken over van zelfstandig ondernemers zodat zij zich meer en dus beter op hun core-business kunnen concentreren."
Adres:
Telefoonnummer: +32474676362
Stad: Evergem



op zoek naar gerelateerd: Virtual Assistant België, Virtual assistant opleiding België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Military Antiques and more Military Antiques and more 7 km A NEW PLATFORM AND ONLINE REFERENCE FOR MILITARY ANTIQUES, EVENTS, FAIRS, MUSEA AND M...
Recensies
Lara was aanwezig op één van de events bij Go4freelance en kwam hierbij gedreven en communicatief over. Toen de opportuniteit zich voordeed om versterking in te schakelen bij de community was de beslissing snel gemaakt om Lara in te zetten op haar sterkte nl ondersteuning met onze social media en organiseren van events. Lara is iemand die je een takenpakket kan toevertrouwen zonder veel informatie, ideaal voor ons.
Lara is een enthousiaste administratieve duizendpoot met een grote dosis commerciële flair. Als geen ander weet ze zich in te leven in het reilen en zeilen binnen een onderneming, en heeft ze zin voor initiatief wat door klanten erg op prijs gesteld wordt. Geen uitdaging is Lara te veel, ze voert een open en transparante communicatie, en dat alles maakt onze samenwerking zo aangenaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid