facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laperla shoes

Laperla shoes

Info

Online shop for the most trendy And sltylish Shoes!

Adres: Stoukstraat 63, 3570 Alken (België)
Stad: Alken
Route: Stoukstraat 63
Postcode: 3570



op zoek naar gerelateerd: La Perla webshop, La Perla Schoenen, Laperla Fashion, La Perla bh, La Perla Outlet, La Perla Turnhout, La Perla parfum, La Perla menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
COLLART COLLART 4 km Traditional handmade accessories for animals
De Fruitkorf De Fruitkorf 4 km Vers en lekker fruit en groenten , vriendelijke bediening !!
Recensies
Mooie winkel, heel vriendelijk personeel!
Veel keuze en alles hangt mooi per kleur. Alleen spijtig dat er veel taille unique is en als je maar een kleine maat hebt is het dan vaak te groot. Zeer vriendelijke verkoopsters en lief hondje. Parking voor de deur.
Geweldige winkel met super veel keuze! Wil je een hele nieuwe outfit van juwelen tot en met schoenen, dan moet je zeker hier zijn! Ook staan de verkoopsters altijd even vriendelijk klaar als je iets nodig hebt of vragen hebt. Zowel in de winkel als online! Een echte aanrader!
Een berichtje gestuurd met de vraag of een bepaald bloesje er nog was. Reserveren kon niet dus 2u later naar de winkel vertrokken. Bloesje was er helaas niet meer intussen. Geen erg, had al een leuk ander bloesje gevonden. Maar de manier waarop de verkoopster mij van antwoord diende, al rollend met de ogen, dat ze toch gezegd had dat ze niet reserveerde, dat ze aan het werken was en berichtje niet kan antwoorden he. Enfin, niet mijn perceptie van klantvriendelijkheid maar geen probleem, andere leuke zaken met vriendelijke verkoopsters genoeg!
Totaal niet klantvriendelijk. Antwoorden kort en onbeleefd op je vragen: "alles staat duidelijk op de site". Ik bleef met mijn vragen zitten en uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug gestort terwijl ik daar niet om gevraagd heb. Daarna hebben ze mij geblokkeerd op Instagram :. Zeer professioneel.
Heel vriendelijk en behulpzaam! Doen leuk workshops. Top
Heel tof winkeltje, met zeer vriendelijke bediening
Zeer toffe winkel met mooie kleding en accessoires. Veel keuze en parking voor de deur. Ook de verkoopsters zijn altijd even vriendelijk en staan altijd voor je klaar, TOP!
Zeer leuke winkel met zeer vriendelijk personeel. Ze zijn altijd heel erg correct en staan altijd klaar om je te helpen. Zeer tevreden.
Super service, meteen geholpen en ze geven ook nog eens leuke tips! Mooie kleren voor een goede prijs. Zeker een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid