facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landschap De Liereman

Landschap De Liereman

Info

Landschap De Liereman is één van de mooiste natuurgebieden in Vlaanderen. Het bezoekerscentrum vind je aan de rand van dit uitgestrekte gebied.

Geschiedenis

Naast een gezellige cafetaria en het heerlijke terras kan je in het bezoekerscentrum op de eerste plaats terecht voor educatieve activiteiten. Met ons aanbod bereiken we zowel kleuter-, lagere, secundaire scholen als universiteiten. Voor meer informatie over en inplanning van het educatieve aanbod: [email protected].
In groep of in gezinsverband kan je bij ons terecht voor een gegidste wandeling of een begeleide activiteit. Wil je graag een lokaal of vergaderzaal huren? Ben je artistiek bezig rond natuur en wil je graag een keer je werken ten toon stellen?
Voor verdere afspraken en informatie mail naar [email protected].

Adres: Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 014 42 99 66
Stad: Oud-Turnhout
Route: Schuurhovenberg 43
Postcode: 2360


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Duinenpad De Liereman, schuurhovenberg 43 2360 oud-turnhout, Bezoekerscentrum De Liereman, De Liereman parking, Wandelingen De Liereman, Stoeberpad Oud-Turnhout, Lieremanpad, Knuppelpad Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Rust en natuur. Echter wel saaie rechttoe rechtaan wegen die al snel gaan vervelen. Kans om hertjes te zien!
Prachtig en gevarieerd Kempisch natuurlandschap met een prima bezoekerscentrum.
Mooie natuur veel variatie, en met verkijker vogelsoorten.
Prachtige wandel omgeving. Laten we het allen zo houden en hier respectvol verpozen.
Schitterend natuurgebied met Natuurpunt bezoekerscentrum. Wandelingen van verschillende afstanden om het gebied te verkennen.
Mooie plaats om te wandelen
Kom niet naar hier!! Mooi, rustig, goed onderhouden, duidelijk aangeduide wandelingen, perfect! Dus niet komen, anders wordt het te druk.
Prachtig natuurgebied dat ideaal is voor pittoreske wandelingen. Sommige paden kunnen modderig zijn tijdens of na regenweer. Ruime parking aan het bezoekerscentrum. Veel wandelmogelijkheden, bvb. m.b.v. wandelknooppunten
Prachtig natuurdomein waardat je mooie wandelingen kan doen. Er is ook een bezoekerscentrum om achteraf een frisse pint of een warme koffie te nuttigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid