facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landmetersbureel Dekrem

Landmetersbureel Dekrem
"Reeds meer dan 44 jaar staat de zaakvoerder Wilfried Dekrem, beëdigd landmeter-expert en erkend vastgoedmakelaar met zijn team voor u klaar.Talrijke referenties vanuit de ganse vastgoedsector duiden op een professioneel, welbekend en betrouwbaar kantoor. In het residentiële segment hebben wij naast woningen ook een ruim aanbod aan bouwgronden in een betaalbare prijsklasse.De professionele aanpak, gebaseerd op een grondige kennis op juridisch, stedenbouwkundig en bouwtechnisch vlak, wordt reeds jarenlang door ons cliënteel gewaardeerd. Om uw vragen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden zijn we 6 op 7 dagen bereikbaar!"
Adres: Stationsstraat 20 , Haacht 3150, BE
Telefoonnummer: 016 61 76 60
Stad: Haacht
Route: Stationsstraat 20
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Huis te koop Langerheide Haacht, Verkaveling Haacht, Bouwgrond Haacht, Appartementen Stationsstraat 7 Haacht te koop, Immo Den Dijk, Den Dijk Haacht, Immokantoor Haacht, Huizen te koop Boortmeerbeek Kampenhout Wespelaar omstreken
Recensies
Aangekomen bij de eerste kijkdag van een woning, komt de makelaar met de boodschap 'Ik heb helaas slecht nieuws, want de woning is verkocht'. Niemand heeft - of telefonisch of per mail - iets laten weten. Dit is niet correct handelen; potentiële kopers krijgen geen eerlijke kans om een woning te bezichtigen en een bod uit te brengen.
Ik heb jaren geleden via Wilfried gekocht en dat was een zeer positieve ervaring. Wanneer ik recent voor een kennis hulp nodig had bij een moeilijke zoektocht heeft ook de zoon Pieter op een zeer fijne en open manier gehoipen. Een aanrader!
Bij een eerste bezoek aan een woning die te koop stond, werden we dubbel geboekt maar wel rondgeleid. geen probleem Bij een tweede bezoek werden we op 15 min verwacht te vertrekken. En bij het plaatsen van een te laag bod , werd ik opgebeld en uitgescholden hoe ik het in mijn hoofd haalden dit te bieden. Dit is mij niet professioneel en verre van vriendelijk. Heel erg jammer want de interesse was groot in de woning, en het bod was een peiling naar jullie verwachtingen.
Oprechte dank aan het ganse team bij Dekrem Zowel directie zaakvoerders Dekrem als alle medewerkers zijn zeer vakkundig, competent en altijd bijzonder vriendelijk. Geen vraag of inspanning is teveel Duidelijke informatie, correcte afspraken, opvolging en feedback. Zeer volledige dossiers met extra lof en dank vanwege onze notaris Inmiddels al meerdere bijzonder aangename ervaringen mogen kennen bij het samenwerken, zowel bij verkoop, opmetingen en aankoop. Met overtuiging een aanrader! Graag tot een volgende gelegenheid.
Was een plezier om met kantoor Dekrem samen te werken bij de verkoop van onze woning. Steeds stonden ze paraat om ons alle info te bezorgen.Altijd een vriendelijke ontvangst en kregen altijd een correcte en zeer snelle feedback.Bedankt namens gans de familie
Heel vlotte afhandeling van de verkoop. Super flexibel. Heel hulpvaardig. Snelle reactie op mails, telefoon, en mogelijkheden voor afspraken.
Goed team. Nauwe samenwerking. Goede ondersteuning
Dekrem in haacht voor je u huurcontract mag komen ondertekenen wordt je goddelijk onthaald. na het huurcontract te ondertekenen wordt je veel minder Enthousiast onthaald. het huurcontract voor een huurwoning dateert uit de boerentijd. na het 3De jaar van inwonen krijg je u waarborg niet volledig terug. de woning die wij hadden betreden was letterlijk smerig zoals in een horrorfilm. 2 weken hadden wij nodig om de woning te poetsen en te ontsmetten. wij hebben onze huurwoning opgeknapt als nieuw op onze eigen kosten. een goede raad ! als je een huurcontract ondertekend , keur die woning grondig goed alvorens je een huurcontract te ondertekend. als je vragen hebt over u huurcontract ga hiermee naar testaankoop. de klant heeft evenveel rechten als de verhuurder !!!
Bij het kopen van ons huis zijn wij zeer goed bijgestaan door Dekrem. :Moesten wij ooit willen verkopen dan gaan wij zeker terug.
Zeer beschikbaar team dat snel, volledig en duidelijk informeert. Snelle tussenkomst als landmeter. Zeer volledige dossiers. Vlotte afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid